Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1–1


Με αυτό το κτύπημα πέναλτυ, ο Χρυσικόπουλος ισοφάρισε 1-1
Στο παιχνίδι εξ αναβολής ομάδων της ουράς της Α’ κατηγορίας, η ισοπαλία ήταν το αποτέλεσμα που ταίριαζε καλύτερα στην εικόνα που προσέφεραν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.
Γλυκά Νερά και Κρυονέρι είχαν πολλές αδυναμίες και ελάχιστη ποιότητα. Πολλή δύναμη και αρκετά λάθη, μαζί με ατομικές κόντρες που είχαν αποτέλεσμα 3 αποβολές!
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 37' με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Λαναρά, που κέρδισε ο Μιχελής και αμφισβητήθηκε έντονα (1-0)!
Στο 42' ο διαιτητής έδωσε ανάποδο φάουλ υπέρ του Κρυονερίου και ο Βάρδας είδε αδίκως 2η κίτρινη κάρτα (για το φάουλ που χρεώθηκε) ενώ ο Δεσύλλας έβρισε τον αντίπαλό του και είδε απευθείας κόκκινη κάρτα!
Στο β’ μέρος οι ομάδες έπαιξαν το ίδιο μέτρια, με πολλά νεύρα και σκληρές μονομαχίες.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με πέναλτυ που κέρδισε στο 69’ ο Μπερμπάντης από τον Συμβουλίδη, που απεβλήθη. Την ποινή εκτέλεσε επιτυχώς ο Χρυσικόπουλος (1-1).
Έτσι, τα Γλυκά Νερά έμειναν με 9 παίκτες στο τελευταίο 20λεπτο. Παρ' όλα αυτά, οι γηπεδούχοι είχαν στο 90’ δύο μεγάλες ευκαιρίες να πάρουν το παιχνίδι με τον Νάνο και τον Λαναρά, ενώ το Κρυονέρι στο 91’ είχε κεφαλιά του Θανασούλη μόλις ψηλά άουτ και στο 93’ πλασέ του Κολώτα που έσωσε ηρωικά σε κόρνερ ο Μερκούρης, όπως και κεφαλιά του Γκλιάτη εξ επαφής άουτ!
Διαιτητές: Μαλαμάς – Παπαδιώτης, Τσαλίκογλου.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Μερκούρης, Συμβουλίδης, Πανάγου (85' Ρέκα), Βατίστας, Μιχελής, Κορώνης (65' Γάσπαρης), Αλεξίου (79' Τσάνι), Βάρδας, Νάνος, Δογάνης, Λαναράς.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Γεροντάκης): Μανουσάκης, Βαμβάτσικος, Σιατραβάνης, Γκλιάτης, Κανταρέλλης, Σ. Δεσύλλας, Χρυσικόπουλος, Καμαρίτης, Άννινος (90' Σαχίνης), Μπερμπάντης (77' Θανασούλης), Κολώτας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money