Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 1–2



Δίκαιη εκτός έδρας νίκη της Δόξας Αγ. Άννας επί του αξιόμαχου Φοίβου Βάρης. Μέτριο το πρώτο ημίχρονο, με σχετική υπεροχή των φιλοξενούμενων, που έχασαν πέναλτυ με τον Μουστάκα (το κέρδισε ο Νερούτσος στο 20' σε ανατροπή από τον Αγάλου). Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 28’ με κεφαλιά του Χαστά (σε σέντρα του Τρουπέτα) μόλις άουτ.
Η Δόξα παραλίγο να σκοράρει στο 34’ με τον Κορμπάκη, που σούταρε ελάχιστα άουτ (από ωραία πάσα του Νταλάνι). Στο 40' σε εκτέλεση φάουλ του Μουρούτη, ο Βαρβαγιάννης έδιωξε με τα ακροδάχτυλα και η μπάλλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά, ο Νταλάνι σκόραρε με το κεφάλι, όμως ο επόπτης τον υπέδειξε οφ-σάιντ ενώ καλυπτόταν!
Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή τους, πίεσαν και στο 50' ο Καλλιανέζος εξ επαφής αστόχησε σε κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Μουρούτη. Στο 54' σουτ του Κωτσαδάμ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 63' ο Νερούτσος πραγματοποίησε εντυπωσιακή ατομική ενέργεια από πλάγια, πέρασε 4 αντιπάλους και πάσαρε στον νεοεισελθόντα Μουγιολλάρι, που πλάσαρε σωστά σημειώνοντας το 0-1.
Στο 72' μετά από ατομική ενέργεια του Μουρούτη η μπάλλα έφθασε στον Σούλη, ο οποίος με μονοκόμματο σουτ την έστειλε στο «Γ» της εστίας του Βαρβαγιάννη (0-2). Λίγο έλειψε να γίνει και το 0-3 στο 75', όταν μετά από σέντρα του Μουρούτη, ο Νταλάνι έστρωσε στον Κωτσαδάμ, όμως το σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλλα ψηλά άουτ...
Οι γηπεδούχοι απείλησαν με δύο απευθείας κτυπήματα φάουλ από πλεονεκτικές θέσεις: Στο 85' ο Κυπαρρίσης και στο 87' ο Τρουπέτας ήταν οι εκτελεστές αλλά ο Μπακανδρίτσος σε ετοιμότητα, απέκρουσε σε κόρνερ και στις δύο περιπτώσεις. Το τελικό σκορ (1-2) διαμορφώθηκε στο 89’ με κοντινό πλασέ του Τσαξιρλή, μετά από κτύπημα κόρνερ και προσωρινή απόκρουση του Μπακανδρίτσου.
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Χούντας, Βιδάλης.
ΦΟΙΒΟΣ (Tσολάκης): Bαρβαγιάννης, Σιμόνι, Αγάλου, Βολανάκης (50’ Μπαμπούνης), Βαμβακούλας, Τρουπέτας, Απιδιανάκης, Δασκαλάκης (30’ λ.τρ. Παρόλας), Κυπαρρίσης, Παπανδρέου, Χαστάς (37’ λ.τρ. Τσαξιρλής).
ΔΟΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Μπακανδρίτσος, Νερούτσος, Σούλης, Τσούπης, Μουστάκας, Καλλιανέζος, Νταλάνι (80' Πάτσιος), Γκιοϊντέσι (60' Μουγιολλάρι), Μουρούτης (85' Καλέσης), Κωτσαδάμ, Κορμπάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money