Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 1–0



Στον ένα εξ αναβολής αγώνα, η Μάχη νίκησε γηπεδούχος τον Αστέρα Βάρης 1-0, μετά από κακό παιχνίδι, χωρίς φάσεις και προβληματική διαιτησία… Ο αγώνας είχε μόνο δύναμη και το κέρδισε η γηπεδούχος, που «εκμεταλλεύθηκε» περισσότερο τον κακό αγωνιστικό χώρο!
Στο 30' η Μάχη ζήτησε πέναλτυ σε μαρκάρισμα του Άντι Σένε και στο 44’ ύστερα από κτύπημα φάουλ με πάσα του Μίχα μέσα στην περιοχή, στον Λευτ. Παπαδόπουλο που με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της την βρήκε ο Άντι Σένε κι έγραψε ανενόχλητος το 1-0. Ο σκόρερ είχε καλή απόδοση όσο αγωνίσθηκε, διότι στο 70' απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση του α’ βοηθού διαιτητή.
Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν σε μεγάλα διαστήματα την γηπεδούχο αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν τέρμα. Μάλιστα, τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής στο 90’ με 2η κίτρινη κάρτα του Ιωακειμίδη.
Διαιτητές: Μανιώτης – Καραθανάσης, Β. Τζαφόλιας. Έντονη διαμαρτυρία υπάρχει από πλευράς Μάχης (διαβάστε παρακάτω).
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Παππάς, Κ. Σένε (80' Καχόπουλος), Τσέλα, Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής, Α. Σένε, Μουρούτης, Παρούσος (46' Ραπτογιάννης), Μίχας, Ελ. Παπαδόπουλος (90' Θανόπουλος).
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Μπεχλιβανίδης): Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Ιωακειμίδης, Κόντι (73' Λυμπερόπουλος), Ντόνης, Μαυροθαλασσίτης, Μερκούρι (46' Ιβάνοφ), Κατσούγκρης, Μπάτσι, Νυφαδόπουλος, Ζαμπάρας.
* Στον ιστότοπο της Μάχης Μαραθώνος αναρτήθηκε κείμενο με διαμαρτυρία για την διαιτησία του αγώνα. Γράφουν για εχθρική διαιτησία και τονίζουν πως αυτή συνέβη πριν την συνάντηση της ερχόμενης Κυριακής, με τον πρωτοπόρο Αήττητο Σπάτων. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μάχης: «Μεγάλη νίκη σήμερα για την ομάδα μας, 1-0 στο 42' με τον Αντουέλ Σένε. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για το πάθος και την αγωνιστικότητα που έδειξαν. Εχθρική διαιτησία για την ομάδα μας, πριν τον αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων, που στο 21’ δεν καταλόγισε καταφανέστατο πέναλτυ (όπως αποδεικνύει και το βίντεο) και στην αποβολή του επιθετικού μας Α. Σένε στο 67', από τους Μανιώτη, Καραθανάση-Τζαφόλια».

* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money