Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ



Ο διαιτητής δεν είχε διάθεση για αγώνα τοπικού πρωταθλήματος, ο βοηθός «τόσο μπορούσε» και με τις αποφάσεις τους ξεσήκωσαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Βουλιαγμένης, στο ματς με τον Αετό Πικερμίου, στην Ραφήνα.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Ο. Βουλιαγμένης, επισημαίνονται τα εξής:
«Χρειάσθηκε να φθάσουμε στην 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος για να αποφασίσουμε ότι έπρεπε να ασχοληθούμε με την διαιτησία, αν και τα παράπονά μας υπάρχουν από την 2η αγωνιστική!
Τα λάθη των διαιτητών είναι ανθρώπινα, όχι όμως και η αδιαφορία ή δηλώσεις του στυλ «δεν μπορώ να παίζω τοπικό», όπως μας έκανε ο κ. Αντώνης Βλάχος, μπροστά μάλιστα στον παρατηρητή αγώνα (από τον οποίο περιμένουμε να το γράψει στην έκθεσή του)! Πρόσθεσε μάλιστα ο ίδιος διαιτητής: Στείλτε το βίντεο του αγώνα στην Επιτροπή! Επιπλέον, ο α’ βοηθός μας δήλωσε χωρίς ενδοιασμούς: «Τόσο μπορώ»!
Από την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος βιντεοσκοπούμε τους αγώνες μας για εκπαιδευτικούς λόγους. Περιμένουμε κάθε αρμόδιο που επαγγέλλεται βελτίωση της διαιτησίας, να μας ζητήσει τα βίντεο. Δυστυχώς, όμως, στα παραμύθια μας δεν υπάρχει δράκος!
Η διαιτησία στον αγώνα με τον Αετό Πικερμίου ήταν απαράδεκτη, αδιάφορη και ανεπαρκής. Ως σύλλογος θα ζητήσουμε να παρευρεθούμε στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης για να εκθέσουμε τις απόψεις μας.
Λυπούμεθα που ο κ. Βλάχος δεν έγραψε τίποτε στο φύλλο αγώνος απ’ όσα άκουσε από τους οπαδούς και τους καθήμενους στον πάγκο του Αετού, αλλά και τις διαμαρτυρίες του δικού μας πάγκου»!
* Σημειώνουμε ότι ο διαιτητής Αντ. Βλάχος έχει διευθύνει 3 εντός έδρας αγώνες του Αετού Πικερμίου εφέτος (δύο στο πρωτάθλημα κι έναν στο Κύπελλο).

* Επίσης, προκαλεί εντύπωση στα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ» το γεγονός ότι ορίσθηκε διαιτητής του αγώνα Γ’ κατηγορίας Φοίβου Βάρης-Δόξας Αγίας Άννας ο Λ. Κουτρομάνος, μέχρι πριν από λίγα χρόνια παίκτης της Δόξας Αγίας Άννας! Κάποιος πρέπει να το γνωρίζει από την Επιτροπή… Έστω, ο κ. Κώτσαινας! Άραγε, τι άλλο θα δούμε εφέτος στους ορισμούς των διαιτητών;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money