Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1–2


Η ομάδα των Γλυκών Νερών

Μεγάλη έκπληξη αλλά και εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν τα Γλυκά Νερά, με εκτός έδρας νίκη 2-1 επί της πανίσχυρης Ατλαντίδος. Στην αρχή του αγώνα οι γηπεδούχοι έδειξαν σημεία υπεροχής και στο 17’ είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Καμπάνταη που έστειλε τη μπάλλα στο δοκάρι αλλά μετά το 20’ που ο Δογάνης άνοιξε το σκορ με σουτ από το κέντρο του γηπέδου («κρέμασε» τον Φυλακτό για το 0-1), τα πράγματα άλλαξαν άρδην και τα Γλυκά Νερά πήραν πρωτοβουλίες και απείλησαν πολλές φορές την εστία των γηπεδούχων.
Στην φάση του γκολ τραυματίσθηκε ο Φυλακτός, ο οποίος προσπάθησε να παραμείνει αγωνιζόμενος αλλά μετά παρέλευση 2-3 λεπτών αποχώρησε κι αντικαταστάθηκε από τον Αρχοντάκη. Επειδή, όμως, ο Φυλακτός είναι «μικρός», έπρεπε να μπει στο παιχνίδι και 3ος «μικρός». Αποτέλεσμα ήταν να χρησιμοποιηθεί ο Μαλάι στην θέση του Κουλλίρα, γεγονός που άλλαξε τα αγωνιστικά πλάνα της Ατλαντίδος!
Παρ’ όλα αυτά, ο Καμπάνταης στο 32’ είχε κι άλλη ευκαιρία να σημειώσει γκολ αλλά ο Μερκούρης τον έκοψε εντυπωσιακά. Στο 40’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κολοτούρο, που έσπρωξε την μπάλλα στα δίχτυα από κοντά, σε πανδαιμόνιο διεκδίκησης, μετά από κτύπημα κόρνερ (1-1). Και στο 40’ ο Λαναράς έχασε απίθανη ευκαιρία, όταν μόνος του στην περιοχή έκανε πλασέ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!
Στο β’ ημίχρονο τα Γλυκά Νερά έπαιξαν καταπληκτικά και δεν επέτρεψαν στην Ατλαντίδα να κάνει το παιχνίδι της. Στο 70’ ο Πανάγου με βολίδα από 30 και πλέον μέτρα, πέτυχε το 1-2, αφού η μπάλλα διέγραψε εντυπωσιακή πορεία και κατέληξε στο δοκάρι και μέσα! Ήταν ένα γκολ που χειροκροτήθηκε…
Μετά οι φιλοξενούμενοι έχασαν σειρά ευκαιριών με κεφαλιά του Λαναρά, πλασέ άουτ του Κουφοκώστα και νέο σουτ άουτ του Λαναρά στο 80’ ενώ οι γηπεδούχοι παραλίγο να ισοφαρίσουν στο 95’ με τον Κούτρο, ο οποίος βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση κι έστειλε την μπάλλα δοκάρι κι έξω!
Διαιτητές: Γαλάνης – Δ. Τζαφόλιας, Χόικας.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσιώλης): Φυλακτός (23' λ.τρ. Αρχοντάκης), Τσιτοφώτος (63’ Κούτρος), Μανωλάς, Κουλλίρα (23' Μαλάι), Κολοτούρος, Μπούμπας, Κόντι, Θεοδωράκης, Καμπάνταης, Χρυσάφης, Σιούτης.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Μερκούρης, Αλεξίου, Βατίστας (55' λ.τρ. Πανάγου), Γιαννούλης, Μιχελής, Ρέκα, Γάσπαρης (87' Τσάνι), Κορώνης (58' Κουφοκώστας), Νάνος, Δογάνης, Λαναράς.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money