Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 2–2


Ο Μουστογιάννης έχει μόλις σημειώσει το 1-0

Πολύ χαλαρός στο παιχνίδι του ο γηπεδούχος Ολυμπιακός Λαυρίου, παραχώρησε απρόσμενη ισοπαλία 2-2 στον πάντοτε επικίνδυνο και μαχητικό Νικολακάκη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο 30’ αλλά δεν έδωσαν την πρέπουσα σημασία στην εξέλιξη και δέχθηκαν την ισοφάριση μέχρι την λήξη του ημιχρόνου!
Στην πρώτη καλή φάση του αγώνα (στο 13’) ο Μουστογιάννης εκμεταλλεύθηκε λανθασμένη απόκρουση της άμυνας και με διαγώνιο σουτ από την γωνία της μικρής περιοχής πέτυχε το 1-0. Στο 30’ κι αφού διατηρούσε ελαφρά υπεροχή κινήσεων, ο Ολυμπιακός Λαυρίου κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Μουστογιάννης (2-0).
Η αντίδραση του Νικολακάκη ήταν καταλυτική. Εκμεταλλεύθηκε την κακή ημέρα του δεξιού αμυντικού και με ενέργειες του Μουκάνη, προειδοποίησε στο 35’ με δοκάρι (σε ατομική προσπάθεια και σουτ του ίδιου) και μείωσε στο 37’ με σέντρα του Μουκάνη και κεφαλιά του Κουμουλίδη (2-1). Πριν λήξει το ημίχρονο (43’) ήλθε και η ισοφάριση μετά από σέντρα του Μουκάνη, κεφαλιά προς τα πίσω του Εγιουρούμ και προβολή του Πεΐδη (2-2)!
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν κι έχασαν καταπληκτική ευκαιρία με τον Γκαβασιάδη αλλά και οι φιλοξενούμενοι βγήκαν συχνά σε αντεπιθέσεις, ανησύχησαν τον Καραγιάννη αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα.
Γενικά, φάνηκε ότι ο Ολυμπιακός Λαυρίου διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος ενώ ο Νικολακάκης συνεχίζει να διεκδικεί ό,τι μπορεί περισσότερο από κάθε παιχνίδι…
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Καραθανάσης, Βιτσεντζάτος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Δημητρόπουλος- Φαράκος): Κ. Καραγιάννης, Βασιλείου, Μ. Καραγιάννης, Τσίκλος, Πετρίδης, Κοντογιάννης (68’ Μητροφάνης), Έλενας (57’ Καρύδης), Τσιάτσιος (75’ Μπουγατσιάς), Γκαβασιάδης, Μουστογιάννης, Ράπαϊ.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Κολλιάκης, Δαμιανίδης, Γκίτζος, Ν. Παπαδόπουλος, Τσαπανίδης, Πεΐδης, Καλλέρης (68’ Καραγιαννίδης), Κουμουλίδης (77’ Νταγιάντας), Εγιουρούμ, Πιτσούνης, Μουκάνης (80’ Μιχαηλίδης).

* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money