Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 2–0



Φάση από τον αγώνα
Ο Αετός Πικερμίου επικράτησε 2-0 της Βουλιαγμένης, στο γήπεδο Ραφήνας, αλλά τα παράπονα των φιλοξενουμένων για την διαιτησία είναι μεγάλα…
Στο α’ ημίχρονο η Βουλιαγμένη ήταν καλύτερη, διατήρησε την πρωτοβουλία στο κέντρο και προσπάθησε με οργανωμένες επιθέσεις να πετύχει γκολ, που ο διαιτητής δεν επέτρεψε να σημειωθεί! Ο Αετός ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.
Η πρώτη σημαντική ευκαιρία της Βουλιαγμένης χάθηκε στο 28’ με δυνατό κτύπημα φάουλ του Παντελή Μαντακίδη, που απέκρουσε με υπερένταση ο Βοτσίδης. Νωρίτερα, στο 18’, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτυ σε χέρι αμυνομένου εντός της περιοχής…
Όμως, ο Αετός άνοιξε το σκορ στο 34’, όταν ο Ζαφειρόπουλος πέρασε κάθετη πάσα στον Ιωάννου, κι αυτός με σουτ στην κίνηση πέτυχε το 1-0. Στο 42’ η Βουλιαγμένη είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν μετά από ασταθή απόκρουση του Βοτσίδη, ο Χαλκιάς διεκδίκησε την μπάλλα αλλά δεν κατάφερε να την στείλει στα δίκτυα.
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι πάλι διατήρησαν την κατοχή της μπάλλας αλλά ήταν επιθετικά ανούσιοι. Όμως, στο 55’, διαμαρτυρήθηκαν πάλι για πέναλτυ σε χέρι εντός περιοχής του Κονταρίνη.
Ο Αετός συνέχισε να «κτυπάει» με αντεπιθέσεις και στο 66’ είχε καλό σουτ του Ζαφειρόπουλου που πέρασε άουτ. Στο 67’ ο Καραβατάκης εκμεταλλεύτηκε αμυντικά λάθη των αντιπάλων του και με πλασέ σε κενό τέρμα σημείωσε το 2-0. Η Βουλιαγμένη δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια και στο 76’ είχε κεφαλιά του Παφίτη, μόλις άουτ.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Πολυχρονιάδης, Αλεξοπούλου.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσίχλης): Βοτσίδης, Πανουσόπουλος (22’ λ.τρ. Μοιρώτσος), Σερμαγιάς, Άγγ. Κονταρίνης, Καλογραιάκης, Αλεξ. Κονταρίνης, Κιλιμτζίδης, Αρβανιτίδης, Καραβατάκης, Ζαφειρόπουλος (68’ Μποϊμπέι), Ιωάννου (60’ Βατίστας).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Ζακόπουλος, Πολάτος, Μπακούρος (60’ Παφίτης), Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Πουλάι, Χαλκιάς, Λάμπρ. Μαντακίδης, Παντ. Μαντακίδης (76’ Παπαβασιλείου), Χαντάντ (82’ Λανάι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money