Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 1–0


Το γκολ του Κοέχλερ

Με γκολ του Κοέχλερ στο 85’, που είχε περάσει αλλαγή 5’ λεπτά νωρίτερα, ο Σαρωνικός νίκησε «στα σημεία» τον μαχητικό Αφιδναϊκό, που είχε πιστέψει στην ισοπαλία!
Οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι καλή κυκλοφορία της μπάλλας και κατοχή, αλλά -και πάλι- δεν είχαν καλά τελειώματα. Πάντως, με πρωταγωνιστή τον Τσομπανάκη, έφθασαν δύο φορές κοντά στο γκολ, στο 10’ που ο Μορφονιός με εντυπωσιακή απόκρουση έδιωξε σε κόρνερ και στο 27’ που η μπάλλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.
Ο Αφιδναϊκός με μεγάλες μπαλλιές προσπαθούσε, αλλά οι κεντρικοί αμυντικοί του Σαρωνικού δεν είχαν πρόβλημα. Όμως, σε δύο φάσεις κατάφεραν να πλησιάσουν στο γκολ, μία στο 5’ που ο Ρόιμπας πλάσαρε άουτ (τον είχε κλείσει σωστά ο Καραλής) και στο 44’ που δυνατό πλασέ του Νικηφοράκη μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ!
Στο β’ μέρος ο Σαρωνικός συνέχισε να πιέζει αλλά και πάλι φάσεις δεν «έβγαιναν». Την λύση έδωσε στο 85’ ο Κοέχλερ, που βρέθηκε αμαρκάριστος και με δυνατό ευθύβολο σουτ στο «Γ» του Μορφονιού, έγραψε το 1-0. Ο χρόνος για να αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι ήταν λίγος…
Διαιτητές: Κάντζος – Σπίθας, Μακρής.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Τσομπανάκης): Καραλής, Μαλατάνος, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Αλεξίου, Τσομπανάκης (80’ Κοέχλερ), Παπαγιάνι (60’ Χαρίτος), Κοντογιαννόπουλος, Βελετάκος (87’ Χρήστου), Λέμε.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Κουτσούμπας): Μορφονιός, Τάτσης (88’ Μπεκάι), Καράμπελας, Νικηφοράκης, Ι. Νικολάου, Ταμπάκου, Δήμας, Ρόμπας (70’ Τσαγκαράτος), Τσαλίδης (61’ Καραγιάννης), Ζουβερέλλης, Ε. Άλι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money