Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 6–1



Πολύ καλός ο Παλλαυρεωτικός διέλυσε τον Γέρακα με 6-1! Ήταν η 5η συνεχής νίκη του Παλλαυρεωτικού, που διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας ικανοποιώντας και τους πολυπληθείς φίλους της ομάδας, που την στηρίζουν με το παρόν τους στο γήπεδο. Ο Γέρακας βρέθηκε σε κακή ημέρα και δεν φάνηκε καθόλου…
Το σκορ άνοιξε από το πρώτο λεπτό με πάσα του Παπαδόπουλου στον Δρούγκα, που πέτυχε με πλασέ το 1-0. Στο 8' έγινε το 2-0 με γκολ του Ασλάνι μετά από σουτ του Φετολλάρι που απέκρουσε προσωρινά ο Ροζάκος.
Η κυριαρχία του Παλλαυρεωτικού ήταν απόλυτη με πολλές χαμένες ευκαιρίες (κυρίως από Ασλάνι και Παπαγεωργίου). Στο 25' με πέναλτυ που κέρδισε κι εκτέλεσε ο Παπαγεωργίου έγινε το 3-0! Στο β’ ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε και στο 55’ ο Κ. Παπαδόπουλος με σουτ-λόμπα σημείωσε το 4-0 και στο 65' ο Θεοφανίδης ανέβασε ακόμη το σκορ στο 5-0.
Ο Γέρακας μείωσε στο 75' με απευθείας κτύπημα φάουλ του Δελάρδα (5-1). Τέλος, στο 82’ ο Ζουμάς με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 6-1.
Διαιτητές: Μπερέτας – Δουλγεράκης, Χόικας.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Κωνσταντινίδης, Φετολλάρι, Σουλιώτης, Πάνου, Μωραΐτης (46' Βασιούλας), Κ. Παπαδόπουλος (77' Ζουμάς), Ασλάνι, Δρούγκας (65' Θεοφανίδης), Παπαγεωργίου.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Ροζάκος, Τσιροζίδης, Ζούρας, Βλαχιώτης, Καρλατήρας, Καραμολέγκος (60' Καραγεώργος), Μπερέτης (69' Ματσούκας), Καλούδης, Δριλάκης, Παναγόπουλος (46' Μίαρης), Δελάρδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money