Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: «Η ΑΤΛΑΝΤΙΣ Θ’ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ»!



Η «ξεφτίλα» που ένοιωσε ο εκ των προέδρων της Ατλαντίδος Γιάννης Στασινόπουλος, από την σημερινή -αλλά κι από προηγούμενες- διαιτησία στο ματς της ομάδας του στην Κερατέα (χωρίς την παραμικρή ευθύνη της γηπεδούχου), τον αναγκάζει να σκέπτεται πολύ σοβαρά την αποχώρηση από το πρωτάθλημα!
Όπως ενημέρωσε επίσημα ο κ. Στασινόπουλος, η Ατλαντίς είναι έτοιμη να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα! Υπάρχει η αίσθηση στις τάξεις της, ότι δεν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης της διαιτητικής κατάστασης και στην επόμενη έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του συλλόγου, θα εξετάσει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της αποχώρησης από το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όλα όσα έχει υποστεί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου…
Το ποτήρι φαίνεται ότι ξεχείλισε σήμερα στην Κερατέα, που ο διαιτητής δεν έδωσε δύο καταφανή πέναλτυ υπέρ της Ατλαντίδος. Στην περίπτωση που η Ατλαντίς αποχωρήσει, γίνεται κατανοητό ότι το πρωτάθλημα θα αναδεικνύει εικόνα διάλυσης και η ΕΠΣΑΝΑ θα γίνει άλλη μια φορά «ρόμπα» για τις πρακτικές των διοικήσεών της!
Η Ατλαντίς εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Η τραγική διαιτησία της ΕΠΣΑΝΑ έκανε ξανά την δουλειά που της έχουν υποδείξει οι χρηματοδότες της. Συγχαρητήρια και στον κ. Χαρισμανίδη για τα δύο πέναλτυ που “δεν είδε” σήμερα στην Κερατέα. Όπως όλοι γνωρίζουν, τα παιχνίδια της Ατλαντίδος βιντεοσκοπούνται. Κι αυτή την φορά, δεν θα δεχθούμε καμία συγνώμη από κανένα "υπάλληλο"».
Επίσης, από την Ατλαντίδα ενημέρωσαν ότι δεν πρόκειται να δώσουν το παρόν στην ετήσια γιορτή της Ένωσης.

* Στιγμιότυπα του αγώνα Κεραυνού-Ατλαντίδος 2-0:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money