Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ – ΜΑΡΚΟ 3–1


Ο Ντόνης έχει εξαπολύσει σουτ και γράφει το 1-0

Ο Αστέρας Βάρης επεβλήθη σχετικά εύκολα της Μαρκό και παραμένει αήττητος επί τρία παιχνίδια. Η ουραγός Μαρκό δεν έδειξε τέτοια σημεία βελτίωσης που θα βοηθούσαν σε κα΄τι καλύτερο από την συγκεκριμένη συνάντηση…
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 7' με δυνατό σουτ του Ντόνη από την μικρή περιοχή, μετά από κτύπημα κόρνερ. Νωρίτερα (2’) ο Ιωακειμίδης είχε σουτ από 5 μέτρα, μόλις ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Φιλιππόπουλου.
Η Μαρκό ισοφάρισε στο 22' (ολιγώρησε η άμυνα των γηπεδούχων) με κοντινό πλασέ από πλάγια θέση του Χρ. Δημητρακόπουλου, μετά από σέντρα του Λάππα (1-1).
Πολύ γρήγορα, όμως, ο Αστέρας ξαναπήρε το προβάδισμα αφού στο 25’ ο Ιωακειμίδης έκλεψε την μπάλλα από αμυνόμενο και με πλασέ πέτυχε το 2-1.
Ο αγώνας κύλησε ήρεμα, χωρίς μεγάλες συγκινήσεις, μέχρι το 78' που ο Μπάτσι με πλασέ διαμόρφωσε το 3-1. Προς το τέλος (85’) η Μαρκό -που ήταν μόνο μαχητική- έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσεβδερίκοφ (απευθείας κόκκινη).
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Μήταρης, Γουρνιάς.
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Μπεχλιβανίδης): Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Γκιέργκι (57' Νυφαδόπουλος), Ιωσήπου, Ντόνης, Κατσούγκρης, Καραγιάννης, Ιωακειμίδης (50' λ.τρ. Ιβάνοφ), Μαυροθαλασσίτης, Ζαμπάρας (84' Κόντι), Μπάτσι.
ΜΑΡΚΟ (Κοντός): Φιλιππόπουλος, Καλαβρός, Σκορδάς, Δημογιάννης (75’ Ρεντζής), Τσεβδερίκοβ, Δημητρακόπουλος, Μερκούρης (60' Γκριμέκης), Πλίτσης, Λάππας, Κουτρομάνος (75' Σιδέρης), Τζανής.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money