Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 3–1


Ο εξαιρετικός Κοβάνης πλασάρει στο δοκάρι στο 69'

Φοβερή εμφάνιση του Παλληνιακού, που άξιζε μεγαλύτερου σκορ! Στο α’ ημίχρονο το αποτέλεσμα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον 4-0 υπέρ των γηπεδούχων (ακυρώθηκαν ως οφ-σάιντ δύο τέρματα του Κυριόπουλου στο 30’ και 40’) που είχαν σωρεία χαμένων καλών ευκαιριών. Το Μπογιάτι άργησε πολύ να μπει στο παιχνίδι αλλά έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 85’ με τον Μπαμπουλάκη!
Σκόρερς: 1-0 στο 4' με πλασέ του Κοβάνη μετά από πάσα του Κούση, 2-0 στο 9’ με κεφαλιά του Καλούδη ύστερα από κτύπημα κόρνερ του Χαρίση. Στο 69’ ο Κοβάνης είχε δοκάρι από κοντά και στο 74’ ο Καραχάλιος μείωσε 2-1 με πλασέ από κοντά. Το 3-1 στο 90’ ο Κοβάνης που έφυγε μόνος του σε αντεπίθεση και πλάσαρε.
Μέτριοι οι διαιτητές Μαλαμάς – Σπυρόπουλος, Ρούντος.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Αραχωβίτης, Κούσης (86’ Καββαδίας), Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Δαραμούσκας, Χαρίσης, Κυριόπουλος, Κοβάνης, Βυργιώτης (65' Καστής), Μαυράκης (66' Καμάρας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Αμανατίδης (30' Κάρο), Σεβδαλής, Ποστόλι, Οικονομόπουλος (62' Μαρζέλος), Αθανασίου (82' Παπιδάκης), Καραχάλιος, Κατσέρης, Μπαμπουλάκης, Ζουρούδης, Μπόσιος.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money