Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ – ΤΣΙΩΛΗ


Την διακοπή της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Τσιώλη, ανακοίνωσε η διοίκηση της Ατλαντίδας. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ατλαντίς ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Βαγγέλη Τσιώλη. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Τσιώλη για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στο σύλλογό μας τους επτά μήνες που συνεργασθήκαμε και του ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία».
* Με προσωπική του δήλωση ο Βαγγέλης Τσιώλης, ευχαρίστησε την Ατλαντίδα και τους ανθρώπους της για την συνεργασία, ως εξής: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δ.Σ. και τους κ.κ. Στασινόπουλο και Πολύδερα, καθώς και στον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή Γ. Τζανόπουλο, για την ευκαιρία που μου έδωσαν να δουλέψω στην ομάδα της Ατλαντίδας.

Δυστυχώς, η προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι δεν ολοκληρώθηκε έτσι όπως την είχαμε οραματιστεί από κοινού, παρ’ όλο που η ομάδα -κατά γενική ομολογία φιλάθλων και αντιπάλων- απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο, με σημεία αναφοράς τη νίκη απέναντι στα Σπάτα και την πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό Λαυρίου.
Η βαθμολογική διαφορά δεν είναι μόνο αγωνιστική, αφού οι αλλοιώσεις ήταν τόσες και επαναλαμβανόμενες που είχαν ως συνέπεια να φρενάρει και να κουράσει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Χάνοντας, λοιπόν, η ομάδα την επαφή της με την κορυφή, ήταν λογικό να κοιτάξει την επόμενη ημέρα.
Κλείνοντας, ευχαριστώ όλους τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία αλλά ιδιαίτερα τον κ. Νίκο Ξαγοράρη, την ζωντανή ιστορία της ΕΠΣΑΝΑ και του συλλόγου, για την καθημερινή επαφή του με την ομάδα. Ήταν τιμή μου η γνωριμία μαζί του. Με εκτίμηση, Τσιώλης Βαγγέλης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money