Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΑΝΟΙΞΗ 2–2



Η Άρτεμις σταμάτησε το σερί νικών της πρωτοπόρου Άνοιξης. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο α’ μέρος.
Το σκορ άνοιξε στο 9' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κώστα Τσεβά (0-1). Στο 20' ο Νικήτας Αθανασόπουλος βρήκε τον Τσεβά, που ανετράπη μέσα στην περιοχή. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Νικήτας Αθανασόπουλος (0-2).
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν στο 35' με κεφαλιά του Σαντίκου, μετά από κτύπημα φάουλ (1-2). Πριν λήξει το ημίχρονο ήλθε και το 2-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσουκαλά.
Το β’ ημίχρονο εξελίχθηκε εξίσου συναρπαστικό, κι ας μην σημειώθηκαν τέρματα στην διάρκειά του. Η Άρτεμις ήταν καλύτερη μέχρι το 75' και απείλησε σε 2-3 περιπτώσεις με τους Ράσα, Μπαταβάνη και Σαντίκου. Επίσης, ζήτησαν πέναλτυ στο 85’ για χέρι στην άμυνα της Άνοιξης…
Οι φιλοξενούμενοι αφυπνίσθηκαν προς το τέλος του αγώνα κι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 80' με τον Τσεβά (πλασέ άουτ), ενώ στο 90’ πάλι ο δαιμόνιος Τσεβάς κέρδισε νέο πέναλτυ! Όμως ο Νικήτας Αθανασόπουλος που το εκτέλεσε, έστειλε την μπάλλα άουτ και την ευκαιρία να δώσει στην ομάδα του την νίκη.
Μέτρια η διαιτησία του Κορδολαίμη. Σωστοί οι βοηθοί: Σοφιάς, Περδίκης.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Ζήκας): Μπλάνας, Μπαταβάνης, Καζάλας, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Σαντίκου, Ράσα, Μπρέγκου, Τσούκα (83' Παπακώστας), Τσουκαλάς (90' Κανάκης), Φυτιλής.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Γιάν. Αθανασόπουλος, Τρακάκης, Κυριάκης, Δρόσος, Ειρ. Αθανασόπουλος (46' Ράλλης), Δρακόπουλος (61' Οσμανάι), Θεοδώρου, Νικ. Αθανασόπουλος, Δαρζέντας (81' Γεωργούσης), Κ. Τσεβάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money