Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 2–0



Σημαντική νίκη για την Δόξα Αγίας Άννας, με πολύ καλό ποδόσφαιρο -ειδικά στο πρώτο ημίχρονο- από πλευράς γηπεδούχων. Ο Ραμνούς Γραμματικού ανέβασε απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς να καταφέρει να βρει δρόμο για τα δίχτυα, καθώς ο Μπακανδρίτσος έκανε τρομερή εμφάνιση.
Πολύ δυνατά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι παίζοντας πολύ επιθετικά, με Κωτσαδάμ και Νταλάνι κυρίως, να βγάζουν αρκετούς συνδυασμούς επιθετικά και να δημιουργούν συνεχώς προϋποθέσεις για γκολ. Στο 23' ο Κωτσαδάμ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από 30 μέτρα σημείωσε το 1-0. Στο 32' κι ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να βρίσκουν τα πατήματά τους, ο Νταλάνι κυνήγησε μια χαμένη μπαλλιά και αφού πέρασε τον Κατούντα, πάσαρε στον επερχόμενο Κωτσαδάμ, που από κοντά δεν δυσκολεύθηκε να πλασάρει (2-0).
Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα οπισθοχώρησε λίγο και ο Ραμνούς «ανέβηκε», κι έχασε διπλή ευκαιρία στο 55', σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή με τον Κληρονόμο και τον Μερκούρη, που έκοψαν με αυτοθυσία οι αμυντικοί. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν τις προσπάθειες με στημένες μπαλλιές και με πολλές σέντρες για να πετύχουν ένα τέρμα, όμως ο Μπακανδρίτσος με πολύ καλές εξόδους και σταθερές επεμβάσεις κράτησε την εστία του απαραβίαστη. Μάλιστα, στο 90’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτυ σε ανατροπή του Νταλάνι από τον Μπούσουλα, όμως ο διαιτητής έχασε την φάση…
Καλοί σε γενικές γραμμές και οι τρεις διαιτητές: Φωστέρης – Πολίτης, Γκάλιος.
ΔΟΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Μπακανδρίτσος, Νερούτσος, Σούλης, Τσούπης, Μουστάκας, Καλλιανέζος, Νταλάνι, Γκιοϊντέσι (65' Κολονίκης), Μουγιολλάρι (75' Πάτσιος), Κωτσαδάμ (80' Θεοδώρου), Κορμπάκης.
ΡΑΜΝΟΥΣ (Σιδέρης): Ζάγαρης, Μπέκας, Κούκης (62' Κίτσι), Στάσης, Κατούντας, Παιδής (78' Μυλωνάς), Αμάτι (46' Μπούσουλας), Κόλλιας, Κληρονόμος, Μερκούρης, Γκιόζι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money