Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1–2



Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου νίκησε στο γειτονικό ντέρμπυ το Κρυονέρι με 2-1, μπροστά σε αρκετούς θεατές από τις δύο κοντινές περιοχές.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι κι άνοιξαν το σκορ στο 22' με πλασέ του Μαρζέλου (0-1). Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή, αλλά ο Ολυμπιακός πέτυχε σε αντεπίθεση δεύτερο γκολ στο 60' με κεφαλιά του Ζουρούδη, σε σέντρα του Καραχάλιου (0-2).
Μετά, το Κρυονέρι πίεσε και κατάφερε να μειώσει στο 67' με κεφαλιά του Μπερμπάντη (1-2). Στο τελευταίο 20λεπτο το ματς ήταν πραγματικό ντέρμπυ, με τους γηπεδούχους να απειλούν περισσότερο (είχαν και δοκάρι στο 85' με τον Βαμβάτσικο) και τον Ντογκοτάρι ν’ ανταποκρίνεται εξαιρετικά.
Προς το τέλος επικράτησε μεγάλη ένταση και απεβλήθη ο Ζερμπίνης (89’), ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Δ. Τζαφόλιας, Πολυχρονιάδης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Γεροντάκης): Μανουσάκης, Βαμβάτσικος, Κολώτας, Γκλιάτης, Κανταρέλλης (75' Θανασούλης), Σ. Δεσύλλας, Χρυσικόπουλος, Καμαρίτης (46' Σιατραβάνης), Άννινος, Μπερμπάντης, Ζερμπίνης (60' Τουμπανάκης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Καμπέρης, Σεβδαλής (68' Αμανατίδης), Οικονομόπουλος (60' Αθανασίου), Ποστόλης, Κάρο, Καραχάλιος (69' Μπαμπουλάκης), Παπαντζίμας, Μαρζέλος, Ζουρούδης, Μπόσιος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money