Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ 1–1


Ο καλύτερος στα σημεία -αν και ελλιπής- Αστέρας Βάρης, έφερε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον γειτονικό Άρη Βούλας, μετά από μέτριο ποιοτικά παιχνίδι.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την σπουδαιότερη ευκαιρία του α' μέρους με τον Ζαμπάρα ενώ και οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή προσπάθεια που απέκρουσε με έγκαιρη επέμβαση ο Μαρινάκης.
Πάντως, στο 48’ ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με πλασέ του Μπάτσι, ύστερα από ενέργεια του Ιβάνοφ και γύρισμα στην περιοχή (0-1).
Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια αντέδρασαν με αντεπιθέσεις και απείλησαν σε 2-3 περιπτώσεις την εστία του Μαρινάκη. Όμως τίποτε δεν έδειχνε ότι το αποτέλεσμα θα άλλαζε!
Τελικά, στο 85’ ο Άρης ισοφάρισε, όταν ο Μαρινάκης έκανε λάθος εκτίμηση σε σέντρα-σουτ από πλάγια, η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στον Διγενή, που την έσπρωξε στα δίχτυα (1-1).
Στο 87’ ο Σταθάκης είδε 2η κίτρινη κάρτα κι απεβλήθη για «θέατρο», σε φάση που ο επιθετικός της Βούλας ζήτησε πέναλτυ… Αμέσως δημιουργήθηκε αναστάτωση στις εξέδρες και οι φίλοι των γηπεδούχων πέταξαν πλαστικά μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα κι αποσύρθηκε στ’ αποδυτήρια επί 10λεπτο, έως ότου δοθούν εγγυήσεις ότι δεν πρόκειται να συμβούν άλλα επεισόδια.
Όταν ο αγώνας ξανάρχισε, ο Αστέρας παραλίγο να σκοράρει στο 93’, όταν μετά από κτύπημα κόρνερ του Κατσούγκρη, ο Μπάτσι σούταρε και τα σώματα των αμυντικών έσωσαν το τέρμα τους πάνω στην γραμμή από βέβαιη παραβίαση.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Δουλγεράκης, Κάλλης. Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής έγραψε ότι έγινε διακοπή του αγώνα για 10’ περίπου λεπτά επειδή έπεσαν από πλευράς οπαδών των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο 9 πλαστικά μπουκάλια.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Κολτσίδας (60’ Σανσάρογλου), Μήτσιος (70’ Γιούνγκσονγκ), Διακρούσης, Λίτσας, Μπουλλάρι, Παπαδημητρόπουλος, Σταθάκης, Κριλής, Διγενής, Παπαγεωργίου.
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Μπεχλιβανίδης): Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Γκιέργκι (73' λ.τρ. Μερκούρι), Νυφαδόπουλος, Ντόνης Κόντι, Ιβάνοφ (63' Λυμπερόπουλος), Κατσούγκρης, Μπάτσι, Μαυροθαλασσίτης, Ζαμπάρας.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money