Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΜΙΧ. ΚΑΒΑΛΙΕΡΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Λ.



Ο Ολυμπιακός Λαυρίου σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, συμφώνησε με τον προπονητή Μιχάλη Καβαλιέρη να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ο κ. Καβαλιέρης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA-Pro κι έχει εργασθεί επί σειρά ετών σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Πειραιώς, η Ξάνθη, ο Παναιτωλικός, ως βοηθός του Τάκη Λεμονή.
Η συνεργασία με τον Μ. Καβαλιέρη αποτελεί την «απάντηση» της διοίκησης στο διπλό διαζύγιο που προέκυψε με Δημητρόπουλο και Φαράκο.
Ο Μιχάλης Καβαλιέρης σήμερα πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες του Ολυμπιακού Λαυρίου. Έπαιξε ποδόσφαιρο αρχικά στον Άτλαντα Κυψέλης και μετά τον ΑΣ Παπάγου. Αργότερα, έφθασε να αγωνίζεται στην Α’ εθνική με τον Λεβαδειακό (1986-1992). Αγωνίσθηκε, επίσης, με τα χρώματα των Ατρόμητου Αθηνών, Δόξας Βύρωνα, Παναιγιάλειου, και Βύζαντα Μεγάρων.
Ως προπονητής, την τελευταία δεκαετία έχει περάσει από τους πάγκους του Ολυμπιακού Πειραιώς, της Ξάνθης, της Ομόνοιας Λευκωσίας (και ως τεχνικός διευθυντής για μια σεζόν), του Πανιωνίου, του Παναιτωλικού και του Λεβαδειακού, ως πρώτος βοηθός του Τάκη Λεμονή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money