Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΠΡΩΤΕAΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 2–2



Η πάντα επικίνδυνη Δόξα Ποντίων στάθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο στον δυνατό και αήττητο επί 5 αγώνες Πρωτέα. Το ματς στο γήπεδο της Αγίας Άννας είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς οι αντίπαλοι το αντιμετώπισαν με διαφορετικό τρόπο…
Ο Πρωτέας άνοιξε το σκορ στο 30’ με σουτ του Παπακωνσταντίνου (0-1). Η Δόξα εκμεταλλεύθηκε το καλό της κέντρο και πήρε πρωτοβουλίες, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει στην έναρξη του β’ μέρους (47’) με γκολ του Μαβίδη (1-1). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν περισσότερο και κατάφεραν στο 87’ να ξαναπάρουν κεφάλι στο σκορ, με πέναλτυ που κέρδισε ο Μακρυπίδης, κι εκτέλεσε εύστοχα ο Παπακωνσταντίνου (1-2).
Όμως, οι γηπεδούχοι έδειξαν στοιχεία μεγάλης προσωπικότητας και στο 92’ ισοφάρισαν με κτύπημα φάουλ του Κότσαλου (2-2). Παραλίγο μάλιστα να έπαιρναν και την νίκη, όταν στο 95’ είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Μαβίδη!
Διαιτητές: Φωστέρης – Μαραγκού, Αλεξοπούλου.
ΔΟΞΑ Π. (Mακρίδης): Γκιόλιας, Θεοδώρου, Σιρινίδης, Κουλέπης (76' Χριστιανίδης), Ρούντος, Βενετικίδης, Κότσαλος, Καϊταλίδης, Μαβίδης, Βλαντόιου (81' Μιχαηλίδης), Σονίδης (86' Αντωνιάδης).
ΠΡΩΤΕΑΣ (Σιδέρης): Παπαβασιλείου, Διακορώνας (67' Ζντράβα), Χύκα, Δέδες, Αναγνώστου, Κατσούλας, Βεϊζάι, Θάνος (70' Κούλιμπης), Μακρυπίδης, Παπακωνσταντίνου, Νίνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money