Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ 5–1



Ο Σαρωνικός με αξιόπιστη εμφάνιση νίκησε με 5-1 την Δόξα Ποντίων, στο γήπεδο Αναβύσσου. Ο Σαρωνικός ήταν καλύτερος απέναντι στην αμυντικογενή Δόξα Ποντίων…
Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 15' σε σουτ του Τσομπανάκη και άνοιξαν το σκορ στο 25’ με διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής του ίδιου παίκτη (1-0).
Το παιχνίδι ήταν «ανοικτό» μέχρι το 60’ που ο Λέμε, με νέο δυνατό σουτ σημείωσε το 2-0. Ο Σαρωνικός υπερείχε πλήρως και πέτυχε δύο ακόμη τέρματα, στο 67’ με τον Κοέχλερ (3-0) και στο 72’ με τον Κοντογιαννόπουλο (4-0). Η Δόξα μείωσε προσωρινά με τον Μαβίδη (78'), αλλά στο 83’ ο Κατσίκης με κεφαλιά (σε σέντρα του Μαλατάνου) διαμόρφωσε το τελικό σκορ (5-1).
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Περδίκης, Τσέλιος.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Γ. Tσομπανάκης): Καραλής, Μαλατάνος, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Παπαγιάνι, Λέμε, Κοέχλερ, Χαρίτος (73' Χρήστου), Κοντογιαννόπουλος (72' Βελετάκος), Φάν. Τσομπανάκης.
ΔΟΞΑ Π. (Μακρίδης): Γκιόλιας, Θεοδώρου, Σιρινίδης, Κουλέπης (87' Μιχαηλίδης), Ρούντος, Βενετικίδης, Κότσαλος, Καϊταλίδης, Μαβίδης, Χριστιανίδης (67' Τσαλίδης), Σονίδης (63' Αντωνιάδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money