Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 2–3




Σε ματς γκραν-γκινιόλ που έγινε στα Καλύβια, η Βουλιαγμένη ανέτρεψε το 2-0 των γηπεδούχων, κι έφυγε νικήτρια με 3-2! Ήταν μια απροσδόκητη δοκιμασία για παίκτες και θεατές, που πέρασαν από ψυχολογικό σοκ μέχρι να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση και να κριθεί ο νικητής… Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο ημίχρονο το ματς κύλησε με ενδιαφέρον (0-0) αλλά χωρίς τις συγκινήσεις του β’ μέρους! Οι γηπεδούχοι δέχθηκαν 3 γκολ σε 30’ λεπτά παιχνιδιού, ενώ στα 15 προηγηθέντα ματς πρωταθλήματος είχαν δεχθεί μόλις 4 τέρματα στο β’ ημίχρονο! Στο 35’ απεβλήθη από τον πάγκο, ο γενικός αρχηγός της Βουλιαγμένης Νίκος Κουτρής, για διαμαρτυρία.
Στο 47’ ο Μάτι πέτυχε το 1-0 και στο 49’ ο Δ. Οικονομίδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0). Τα Καλύβια χαλάρωσαν και η Βουλιαγμένη με την είσοδο του Παφίτη πήραν επιθετικές πρωτοβουλίες. Στο 60’, λοιπόν, ο Παφίτης μείωσε 2-1 και το ματς έγινε πιο δυνατό. Ο πολύ καλός τερματοφύλακας Παπαχριστόπουλος, πραγματοποίησε στο 72’ σωτήρια απόκρουση  σε σουτ του Ζατσελλάρι και στο 80’ ο Λάμπρος Μαντακίδης ισοφάρισε 2-2.
Το τελικό αποτέλεσμα (2-3) διαμόρφωσε στο 85’ ο Παφίτης, ενώ στο 88’ απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Αντ. Οικονομίδης, γιατί κτύπησε αντίπαλο. Την αποβολή ακολούθησε μικρής έκτασης και διάρκειας σύρραξη μεταξύ των παικτών.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Δουλγεράκης, Κάλλης. 
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Κόλλιας, Πασκάλι (78’ Καραγιάννης), Τσομπανάκης, Φάν. Χριστόπουλος, Λευθεροχωρίτης, Κετέογλου (74’ Χασουράκης), Πλάκα, Ντίνος, Δημ. Οικονομίδης (65’ Αντ. Οικονομίδης), Ζατσελλάρι, Μάτι.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Τσοπουρασβίλι (75’ Παπαβασιλείου), Ζακόπουλος, Μπακούρος (52’ Παφίτης), Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Πουλάι, Χαλκιάς, Λάμπρ. Μαντακίδης, Παντ. Μαντακίδης (90’ Πρέλα), Χαντάντ.


* Ένας νεαρός παίκτης-ρεπόρτερ της Βουλιαγμένης, περιέγραψε με το εντυπωσιακό κείμενο που ακολουθεί τον νικηφόρο αγώνα της ομάδας του στα Καλύβια: «Μια ομάδα από μέταλλο δεν λυγίζει ποτέ και σήμερα όχι απλά δεν λύγισε, έδειξε κι έναν χαρακτήρα. Η ομάδα του Καπίρη, παρ’ ότι δεν προηγήθηκε στο σκορ, κατάφερε με πείσμα να κλέψει τους 3 πόντους στην κρύα έδρα των Καλυβίων, μ’ έναν φορμαρισμένο Λάμπρο (Μαντακίδη) και τον Παφίτη να βάζει την υπογραφή του σ’ ένα ματς ζωής και θανάτου»! Ο νεαρός κατέδειξε με τον τρόπο του, την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες της Βουλιαγμένης...

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money