Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1–0




Ο μέτριος Παθιακάκης νίκησε δύσκολα 1-0 τον Αετό Πικερμίου, που έπαιξε ικανοποιητικά αλλά δεν πέτυχε γκολ… Το ματς ήταν αμφίρροπο, με λίγες καλές φάσεις.
Κακό το α’ ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 5' είχαν πλασέ του Γιώτη στο δοκάρι και άουτ ενώ λίγο αργότερα ο Καραβατάκης των φιλοξενουμένων έπιασε σουτ που απέκρουσε ο Μεϊντάνης.
Στο β’ μέρος (62') ο Παθιακάκης έχασε πολύ καλή ευκαιρία, όταν ο Ντρένοβα έδωσε στον Αρβανιτάκη, κι αυτός πλάσαρε άουτ ενώ βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση.
Όμως στο 72' Ντρένοβα και Τασιούδης άλλαξαν την μπάλλα, ο Ρόμπολας σούταρε, ο Βοτσίδης έδιωξε και ο Αρβανιτάκης με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0. Στο τελευταίο 15λεπτο ο Αετός πίεσε αλλά δεν κατάφερε τίποτε καλύτερο.
Διαιτητές: Μανιώτης – Χριστόπουλος, Μπαλάγκα.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μεϊντάνης, Κάτσος, Ρακιτζόπουλος, Κωστής, Τσίγκος, Αγγελίνας, Ρόμπολας, Μ. Τασιούδης, Γιώτης (58' Ασημάκης), Ντρένοβα (89' Φωτίκας), Αρβανιτάκης (92' Κ. Τασιούδης).
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσίχλης): Βοτσίδης, Μοιρώτσος, Άγγ. Κονταρίνης (84' Αϊδώνης), Γ. Γκούτσιας, Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Κιλιμτζίδης, Αρβανιτίδης (78' Μποϊμπέι), Καραβατάκης, Αλ. Κονταρίνης (88' Ζαφειρόπουλος), Σερμαγιάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money