Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 2–3



Ο κακός Ολυμπιακός Λαυρίου «γύρισε» το παιχνίδι με την βοήθεια της διαιτητού και κέρδισε «από το πουθενά» τα καλύτερά του Γλυκά Νερά με 3-2! Οι αντίπαλοι έκαναν πολύ μέτριο πρώτο ημίχρονο αλλά στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0! Στο 58’ ο Βάρδας με σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το 1-0 και στο 75’ ο Γάσπαρης με κοντινό πλασέ αιφνιδίασε σημειώνοντας το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι που είχαν πολύ άσχημη απόδοση, αντέδρασαν και με την είσοδο των Ράπαϊ και Μπουγατσιά στον αγώνα βρήκαν ευκαιρία και μείωσαν στο 78’, όταν ο Κοντογιάννης κτύπησε φάουλ και ο Μπουγατσιάς με κεφαλιά σκόραρε (2-1). Παρ’ ότι δεν φαινόταν να έχουν κάποια υπεροχή, οι παίκτες του Ολυμπιακού Λαυρίου ισοφάρισαν στο 85' με κοντινό σουτ από πλάγια του Ράπαϊ, μετά από προσωρινή απόκρουση του Μερκούρη σε σουτ του Γκαβασιάδη (2-2).
Στο 89’ η διαιτητής ξεγελάστηκε από τον Μπουγατσιά, που έπεσε εντός περιοχής χωρίς σχεδόν να υπάρχει επαφή με αμυντικό, κι έδωσε ανύπαρκτο πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα μετά από 4 περίπου λεπτά (λόγω διαμαρτυριών) ο Γκαβασιάδης, διαμορφώνοντας το τελικό 2-3. Στις διαμαρτυρίες απεβλήθη ο Δογάνης, κι επικράτησε μεγάλη ένταση!
Απαράδεκτη η διαιτησία της κ. Αντωνίου! Οι βοηθοί Μπουξμπάουμ και Ρούντος ήταν σωστοί και δεν φέρουν καμία ευθύνη για την αλλοίωση του αποτελέσματος. Οι παράγοντες των Γλυκών Νερών προστάτευσαν στο τέλος την κ. Αντωνίου, από οπαδούς που «έβραζαν» με την διαιτησία της διαιτητού.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Μερκούρης, Ρέκα (76’ Συμβουλίδης), Βατίστας, Γιαννούλης, Μιχελής, Βάρδας, Αλεξίου, Νάνος, Γάσπαρης, Δογάνης, Λαναράς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Δημητρόπουλος-Φαράκος): Τικταπανίδης, Βασιλείου, Πατσαούρας, Κοντογιάννης, Τσιάτσιος (74’ Μπουγατσιάς), Τσίκλος, Χόρτσας, Έλενας, Μουστογιάννης, Γκαβασιάδης, Μ. Καραγιάννης (70’ Ράπαϊ).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Η διοίκηση των Γλυκών Νερών εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό Λαυρίου, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «O A.O. Γλυκών Νερών εκφράζει την αγανάκτησή του για τη διαιτησία του σημερινού μας αγώνα, κι επισημαίνει τις επαναλαμβανόμενες κακές διαιτησίες εις βάρος της ομάδας μας, οι οποίες δεν διασφαλίζουν συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού. Είμαστε μια ομάδα με ιστορία, με σοβαρή διοίκηση και είναι σίγουρο ότι δεν “βλέπουμε φαντάσματα”, συνειδητοποιώντας ότι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση! Γι’ αυτό ζητάμε το αυτονόητο: Την διεξαγωγή των αγώνων σε συνθήκες 50–50, όπως επισημαίνουν και άλλα σωματεία, ώστε πρωταγωνιστές να είναι αποκλειστικά οι ποδοσφαιριστές και όχι σφυρίγματα που κρίνουν αποτελέσματα. Ο Α.Ο. Γλυκών Νερών διαμαρτυρόμενος για τα παραπάνω, δεν θα συμμετάσχει στην ετήσια εορταστική εκδήλωση της ΕΠΣΑΝΑ στις 23/1, κι επιφυλάσσεται για περαιτέρω ενέργειες και αποφάσεις που θα λάβει στο μέλλον».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money