Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 0–1


Φάση από τον αγώνα


Παρά την ξαφνική αποχώρηση του προπονητή του Βαγγέλη Κουτσούμπα, ο Αφιδναϊκός πέρασε νικηφόρα από την Παιανία, καθώς η κακοδαιμονία του Παμπαιανικού δεν λέει να ξεπεραστεί! Στον πάγκο των φιλοξενουμένων κάθισε ο Ηλίας Καναβογιάννης.
Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία αλλά ο τερματοφύλακας Μορφονιός αναδείχθηκε πάλι στην προσωπικότητα του παιχνιδιού με 3 εντυπωσιακές και δύσκολες αποκρούσεις. Στις αντεπιθέσεις τους οι φιλοξενούμενοι ήταν επικίνδυνοι και στο 44’ ο Καραγιάννης κέρδισε (τραβηγμένο) πέναλτυ, που μετέτρεψε σε γκολ με εύστοχη εκτέλεση ο Γιάννης Νικολάου (0-1).
Ο Παμπαιανικός στο β’ μέρος δημιούργησε αρκετές ακόμη ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, αλλά γκολ δεν πέτυχε! Έτσι, ο ψυχωμένος Αφιδναϊκός κατάφερε να πάρει την νίκη…
Πολύ «λίγος» ο διαιτητής Τριγάζης για τόσο δύσκολο παιχνίδι. Καλοί οι βοηθοί Κάλλης και Κουλοχέρης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Μεσηνέζης, Μπρέγιαννης, Χατζής, Ξεφτεράκης (80' Φράγκου), Πήττας, Παρθένης, Δούβος, Δημήτρουλας (70' Λοτσάρης), Μπεχάρι, Τσιγάρας, Γιαμάς.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Καναβογιάννης): Μορφονιός, Μπεκάι, Ρόιμπας, Δήμας, Νικηφοράκης, Ι. Νικολάου, Έσι Άλι, Γκιόλλα, Τσαλίδης (75' Κουτσούκος), Καραγιάννης, Ζουβερέλλης.
* Ο τεχνικός του Αφιδναϊκού Βαγγέλης Κουτσούμπας, παραιτήθηκε των καθηκόντων του πριν τον αγώνα με τον Παμπαιανικό, για προσωπικούς λόγους. Σε σχετική δήλωσή του ανέφερε: «Αποφάσισα να αποχωρήσω για προσωπικούς λόγους από την ομάδα του Αφιδναϊκού. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση για την συνεργασία που είχαμε και θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα και καλές γιορτές σε όλον τον κόσμο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money