Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ


ΒΑΣ. ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ

Ο πρόεδρος της Λαυρεωτικής Βασίλης Πολύμερος, ανάρτησε την ακόλουθη ανακοίνωση προς του φίλους του συλλόγου:
«Η συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων στους τελευταίους αγώνες της ομάδας, μου έχουν δημιουργήσει έντονο προβληματισμό. Η ρίψη αντικειμένου στον αγώνα πρωταθλήματος με το Κορωπί (εκτός έδρας) και οι συνεχείς ύβρεις προς συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, δεν συνάδουν με το πνεύμα της σημερινής διοίκησης της Α.Π.Ε. Λαυρεωτική.
Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός συλλόγου αντάξιου της ιστορίας αλλά και του πνεύματος των ιδρυτών του. Θέλουμε τους φιλάθλους αρωγούς σε αυτή την προσπάθεια και όχι απέναντί μας. Θα προστατέψουμε με κάθε μέσον το όνομα, την ιστορία και τα στελέχη που δουλεύουν για τους σκοπούς του σωματείου.
Η σημερινή διοίκηση της Α.Π.Ε. Λαυρεωτική δουλεύει με μεράκι, ανιδιοτέλεια και προσωπικό κόστος όλων των μελών του συμβουλίου, για να μπορέσει η ομάδα να βρεθεί εκεί που της αξίζει. Αναμφίβολα γίνονται κάποια λάθη και είμαστε ανοικτοί στην καλοπροαίρετη κριτική.
Συμπεριφορές που τραυματίζουν τον σύλλογο, τον σύρουν σε απολογητική θέση και να πληρώνει πρόστιμο, είναι ενάντιες στις αρχές του και θα είναι καταδικαστέες από εμάς.
Θέλουμε να είναι η τελευταία φορά που μας υποχρεώνουν να απολογούμαστε για απαράδεκτες συμπεριφορές (ρίψη αντικειμένου και επιβολή προστίμου). Είμαστε ανοικτοί σε όποιον πιστεύει ότι έχει τα μέσα και τις γνώσεις να διοικήσει τον σύλλογο καλύτερα. Οι παραιτήσεις είναι έτοιμες για όποιον πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει τον σύλλογο πιο ψηλά.
Όσο αυτό δεν συμβαίνει, όλοι όσοι κάνουν κακό στην ομάδα θα μας βρούν μπροστά τους, για έναν πολύ απλό λόγο. Εμείς αυτό που αγαπάμε είναι η Α.Π.Ε. Λαυρεωτική, τα μέλη της, ο κόσμος της και οι αξίες που πρεσβεύει.
Είμαστε υπερήφανοι για όσα έχουμε καταφέρει, εμείς και οι προηγούμενες διοικήσεις, ειδικά στον τομέα της ανάπτυξης και των ακαδημιών. Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις που θα αποδείξουν το όραμα που έχουμε για την Α.Π.Ε.Λ. του μέλλοντος. Σε αυτή την προσπάθεια έχουν θέση μόνο οι υγιείς φίλαθλοι».
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ
Πρόεδρος Δ.Σ. Α.Π.Ε. Λαυρεωτική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money