Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 2–1


Αντίθετα συναισθήματα αμέσως μετά το 2-1

Σε παιχνίδι νεύρων, χωρίς ιδιαίτερη ποιότητα, ο πιο ουσιαστικός Αήττητος νίκησε τον αμυντικογενή Ολυμπιακό Λαυρίου με 2-1 και πέρασε πάλι (σε ισοβαθμία) στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα των Σπάτων έπαιξε για την νίκη και μόνο. Αντίθετα, η ομάδα του Λαυρίου έπαιξε για δύο αποτελέσματα κι έχασε… Οι θεατές δεν ήταν τόσοι που να δικαιολογούν το τόσο διαφημισμένο ντέρμπυ.
Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη καλή φάση στο 15’ με εκτέλεση φάουλ του Μουστόγιαννη. Ο Αήττητος προηγήθηκε στο 23’ με αυτογκόλ του Μητροφάνη (γύρισε χωρίς την παραμικρή πίεση την μπάλλα με το κεφάλι, κατά λάθος, στο τέρμα του)! Οι γηπεδούχοι προηγουμένως είχαν δύο καλές ευκαιρίες, με άστοχα σουτ του Σκούμα στο 20' και του Σέλβια στο 22’.
Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και σ’ ένα κτύπημα φάουλ του Τσίκλου, η μπάλλα έφυγε μόλις άουτ. Όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 44’, όταν ο Βασιλείου κέρδισε κεφαλιά, ο τερματοφύλακας Κύρκος απέκρουσε προσωρινά με δύσκολη επέμβαση αλλά ο Έλενας με κοντινό πλασέ σκόραρε (1-1).
Στο β' μέρος οι παίκτες του Αήττητου έγιναν πιο πιεστικοί αλλά και ο Ολυμπιακός Λαυρίου επιχείρησε να κάνει γρήγορες αντεπιθέσεις. Στο 48' οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ του Λύγκου που έδιωξε ο Καραγιάννης και στο 50' σε κτύπημα φάουλ του Γκούμα, η μπάλλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν στο 58' μια ευκαιρία με τον Γκαβασιάδη (μπλόκαρε από κοντά ο Κύρκος), ενώ στο 62' ο Τσίκλος πρόλαβε κι ανέκοψε τον Λύγκο, που ήταν έτοιμος να σκοράρει!
Ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 74’ με σουτ-άουτ του αμαρκάριστου Έλενα από ωραίο «άνοιγμα» του Μουστόγιαννη, ενώ στο 72' ο Σκούμας και στο 76' ο Γκούμας είχαν σουτ άουτ από καλή θέση μέσα στην περιοχή. Το γκολ της νίκης του Αήττητου πέτυχε στο 78’ με απευθείας συρτό κτύπημα φάουλ ο Γκούμας, κι αφού άνοιξε το τείχος των παικτών του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να περάσει η μπάλλα ανάμεσά τους. Ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί παικτών, παραγόντων και φιλών των γηπεδούχων.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Δ. Τζαφόλιας, Σπυρόπουλος.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Κύρκος, Αλεξίου (43' λ.τρ. Λαζάρου), Λαλαούνης, Βιδάλης, Μωυσιάδης, Αλήμπας, Σέλβια (75' λ.τρ. Κοσμάς), Βαγγελή, Λύγκος, Γκούμας, Σκούμας (87' Γκόμπλιας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Δημητρόπουλος-Φαράκος): Κων. Καραγιάννης, Βασιλείου, Μάρ. Καραγιάννης, Τσίκλος, Χόρτσας, Μητροφάνης, Έλενας (76' Καρύδης), Τσιάτσιος (59' Μπουγατσιάς), Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης, Κοντογιάννης (83' Ράπαϊ).

* Στιγμιότυπα του αγώνα:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money