Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΩΡΩΠΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 1–1



Παιχνίδι με πολλές εναλλαγές έγινε στα Νέα Παλάτια και δίκαια Ωρωπός και Σταμάτα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Μόλις στο 4' ο Τορλαχίδης έφυγε σε αντεπίθεση και με πλασέ πέτυχε το 0-1. Ο ελλιπέστατος Ωρωπός στο 17' είχε δοκάρι με σουτ από 20 μέτρα του Κανάρη και στο 30’ συνεχόμενα σουτ μέσα από την περιοχή των Μπραχιμάι και Γ. Μπαλόκα αποκρούσθηκαν από αμυντικούς. Η Σταμάτα υπερείχε στο διάστημα 30'-45' και στο 35' είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Δημητρίου.
Στο 50' ο Πετράκης μπλόκαρε προλαβαίνοντας τον Γ. Μπαλόκα και στο 57' ο Κανάρης με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 1-1. Ο Ωρωπός στην συνέχεια έχασε σημαντικές ευκαιρίες (ο Μπαλόκας στο 69' πλασέ άουτ από πολύ κοντά και ο Κανάρης στο 76' καρφωτή κεφαλιά στο δοκάρι). Όμως και η Σταμάτα σε αντεπιθέσεις είχε ευκαιρίες και στο 82' σουτ του Πέππα απέκρουσε ενστικτωδώς και με υπερπροσπάθεια ο Οσμάν, στην καλύτερη απόκρουση του αγώνα! Τέλος, στο 87’ ο τερματοφύλακας του Ωρωπού έσωσε πάλι την εστία του σ’ ένα ακόμη δύσκολο σουτ του Πέππα, παραχωρώντας κόρνερ.
Διαιτητές: Κάντζος – Παπαδιώτης, Σπίθας.
ΩΡΩΠΟΣ (Σκουβαράς): Οσμάν Λουτφή, Σωτ. Μπαλόκας, Μήτρου, Αλιάι, Παν. Νικολάου, Μηνιάτης, Κανάρης, Ευφραιμίδης, Φιλλής, Γιώργ. Μπαλόκας, Μπραχιμάι.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Πετράκης, Τσατσαράγκος (60' Φαραντάκης), Σμυρναίος, Μπόρας, Μητρόπουλος (70' λ.τρ. Μπέντης), Χρυσανθόπουλος, Δημητρίου, Κ. Πέππας, Μπουρτζαλιάνι, Χαμπέρης, Τορλαχίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money