Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ 2–0


Το 2-0 από τον Νίνα σε δύο συνεχόμενες φωτογραφίες

Καλύτερος ο Πρωτέας, επεβλήθη γηπεδούχος της δυνατής Αρτέμιδας με 2-0, σε παιχνίδι που έγινε με μέτρια διαιτησία (χωρίς να επηρεάσει το αποτέλεσμα).
Στο α’ ημίχρονο ακυρώθηκε γκολ του Μπαλογιάννη για φάουλ σε αμυντικό. Το ματς δεν είχε άλλες σπουδαίες φάσεις για αναφορά… Υπήρχε, πάντως, ενδιαφέρον στην εξέδρα με ανταλλαγή «γαλλικών» μεταξύ των οπαδών!
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασιστικοί κι άνοιξαν το σκορ στο 55’ με πλασέ του Παπακωνσταντίνου από πάσα του Μπαλογιάννη (1-0) ενώ στο 60’ ο Νίνα με ωραίο σουτ-βολέ έγραψε το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, κι απείλησαν αρκετές φορές (γι’ αυτό και οι αλλαγές του Πρωτέα με είσοδο αμυντικών). Όμως, η επανεμφάνιση και παρουσία του Μπαλογιάννη στην ομάδα των γηπεδούχων, έδωσε άλλη προσωπικότητα και ψυχολογία στην αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων. Στο 62’ η Άρτεμις ζήτησε πέναλτυ σε χέρι αμυντικού εντός περιοχής του Πρωτέα.
Μέτριοι (με αρκετά λάθη εκατέρωθεν) οι διαιτητές Κάντζος – Τσαλίκογλου, Στάσης.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Σιδέρης): Παπαβασιλείου, Διακορώνας, Χύκα, Νίνα, Αναγνώστου, Κατσούλας, Βεϊζάι (87’ Παπαγεωργίου), Μακρυπίδης (72’ Κούλιμπης), Ζντράβα (60’ Δέδες), Παπακωνσταντίνου, Μπαλογιάννης.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Ζήκας): Μπλάνας, Μπαταβάνης (85’ Παπακώστας), Καζάλας, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Σαντίκου, Ράσα, Μπρέγκου, Φυτιλής, Τσουκαλάς (70' Μυρτάι), Τσούκα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money