Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1–1



Πολύ δυνατό παιχνίδι που κρίθηκε στις καθυστερήσεις, αφού τότε ισοφάρισε ο Παλλαυρεωτικός! Η γηπεδούχος Σταμάτα προηγήθηκε στο 5’ με αμφισβητούμενο πέναλτυ, που εκτέλεσε ο Δημητρίου (1-0). Στο υπόλοιπο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες και δύο τετ-α-τετ του Δημητρίου, ο οποίος στο 43’ απεβλήθη απευθείας με κόκκινη κάρτα γιατί κτύπησε αντίπαλο…
Ο Παλλαυρεωτικός (με αριθμητικό πλεονέκτημα) στο β’ μέρος διατήρησε σαφή υπεροχή κινήσεων και είχε πολλές ευκαιρίες να σημειώσει γκολ αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας Πρωτοπαππάς απεσόβησε τουλάχιστον 4 τέρματα με εξαιρετικές επεμβάσεις. Τελικά, στο 92’, ο Ασλάνι με σέντρα-σουτ από πλάγια θέση κατάφερε να στείλει την μπάλλα στα δίχτυα και να ισοφαρίσει 1-1.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Καραθανάσης, Χριστόπουλος. Παράπονα για τον καταλογισμό του πέναλτυ, που χαρακτήριζαν ανύπαρκτο, είχαν οι φιλοξενούμενοι.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Πρωτοπαππάς, Τσατσαράγκος, Σμυρναίος, Μπόρας, Χαμπέρης, Κ. Πέππας, Μπέντης (91’ Παπάζης), Φαραντάκης, Μπουρτζαλιάνι, Δημητρίου, Τορλαχίδης (86’ Σάββας).
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Κωνσταντινίδης (78’ Θεοφανίδης), Φετολλάρι (65’ Ασλάνι), Σουλιώτης, Πάνου, Μωραΐτης (62' Ρόσι), Κ. Παπαδόπουλος, Ζουμάς, Δρούγκας, Παπαγεωργίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money