Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ



Την προσεχή Κυριακή 11 Δεκεμβρίου η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.
Σχολιάζοντας δημοσίευμα που φέρει τον κο Αλμπάνη Βαγγέλη να προσφέρει πριμ για τον συγκεκριμένο αγώνα επισημαίνουμε ότι ο κος Αλμπάνης δεν είναι παράγοντας της ομάδας μας και οποιαδήποτε δήλωσή του δεν δεσμεύει αλλά ούτε και αντιπροσωπεύει τον Παλληνιακό.
Οποιαδήποτε αναφορά σε υπόσχεση να δοθεί πριμ στους ποδοσφαιριστές μας, ως κίνητρο για την επίτευξη της νίκης στον συγκεκριμένο αγώνα, δεν εκφράζει το Δ.Σ. και σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της περιόδου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας θα αγωνισθεί με στόχο την νίκη, όπως άλλωστε κάνει σε κάθε παιχνίδι.
Μοναδικό κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές μας είναι ο σεβασμός στην ιστορία του Παλληνιακού μας αλλά και η υποχρέωση προς όλους τους φίλους της ομάδας οι οποίοι είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν.
Ως Παλληνιακός εκφράζουμε τον σεβασμό προς το επίσης ιστορικό σωματείο του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και ευχόμαστε να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της ποιότητας των δύο ομάδων.
Επιλέξαμε ο συγκεκριμένος αγώνας να συνδεθεί με την κοινωνική δράση συγκέντρωσης τροφίμων υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου μας και καλούμε όλους τους φίλους της ομάδος μας να βοηθήσουν με την συμμετοχή τους.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γιάννης Καμπουρίδης 
Ο Γεν.  Γραμματέας του Δ.Σ. Χρήστος Αναστασίου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money