Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 0–3


Φάση από τον αγώνα

Ο Σαρωνικός νίκησε εύκολα τον γηπεδούχο Κουβαρά, που δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Μόλις στο 4’ το σκορ είχε διαμορφωθεί σε 0-2! Στο 2’ με πέναλτυ που κέρδισε ο Λέμε, κι εύστοχη εκτέλεση του Αλεξίου έγινε το 0-1 και στο 4’ ο Τσομπανάκης με πλασέ μετά από σουτ στο δοκάρι του Χαρίτου, σημείωσε το 0-2.
Οι γηπεδούχοι είχαν μόνο μια καλή ευκαιρία στο 14’ με σουτ του Κόλλια, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καραλής, δεν παρουσίασαν τίποτε το εξαιρετικό, ούτε αντέδρασαν έτσι ώστε να δείξουν ότι επιδίωκαν καλύτερο αποτέλεσμα...
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν σχεδόν απόλυτη υπεροχή, είχαν 3 δοκάρια και πέτυχαν ένα ακόμη τέρμα στο 57’ με τον Χαρίτο, ύστερα από ενέργεια του Λέμε (0-3).
Αν δεν υπήρχε ο τερματοφύλακας Καραογλάνης (πραγματοποίησε εκπληκτικές αποκρούσεις), ο Κουβαράς θα είχε δεχθεί τουλάχιστον 3 γκολ ακόμη!
Διαιτητές: Δραγάτης – Σπυρόπουλος, Ρούντος.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Παναγόπουλος): Καραογλάνης, Λευκάκης (76’ Ρέρρας), Σύρος, Γιώργ. Πρίφτης (25’ Χατζής), Κοντζιάς, Λιάπης, Μπουλούμπασης, Τόλιας, Κόλλιας, Βαρσαμογιάννης, Λέσσης (46’ Βουλισμάς).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Τσομπανάκης): Καραλής, Μαλατάνος, Κατσίκης (69’ Μπούκης), Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Αλεξίου, Τσομπανάκης (63’ Κοέχλερ), Χαρίτος, Κοντογιαννόπουλος, Βελετάκος (46’ Ναυπλιώτης), Λέμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money