Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Α.Ο. ΑΡΤΕΜΙΣ: ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑΧωρίς σημαντικές αλλαγές συγκροτήθηκε σε σώμα το (νεοεκλεγέν την περασμένη Κυριακή) διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Αρτέμιδος. Στην συνεδρίαση της Τετάρτης 7/12/2016, τα μέλη αποφάσισαν να παραμείνει στην προεδρία -για τα επόμενα τρία χρόνια- ο Χρήστος Σερέτης, ως α' αντιπρόεδρος ο Μάριος Λαμπρόπουλος, ως β’ αντιπρόεδρος ο Γιάννης Παραχεράκης και ως γενικός γραμματέας ο Δημήτρης Διαμάντης.
Σε δήλωσή του ο πρόεδρος Χρήστος Σερέτης τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Άρτεμις για την τιμή που μου έκαναν και με ψήφισαν όλοι για πρόεδρο του σωματείου για τα επόμενα τρία χρόνια. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω κι όλους τους φίλους για την στήριξή τους. Το ταξίδι συνεχίζεται και είμαι σίγουρος πως θα φτάσουμε ψηλά όλοι μαζί».
Πάντως, για την έλλειψη γηπέδου και την φτώχια που παρατηρείται σε παράγοντες ασχολούμενους με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ο επί 13 χρόνια γενικός γραμματέας του συλλόγου Δημήτρης Διαμάντης, έγραψε: «Μήπως οι καρέκλες θα φέρουν γήπεδα, θα φέρουν ακαδημίες; Για όσους δεν μένετε στην Αρτέμιδα, αθλητικά η περιοχή της Λούτσας δεν έχει κανένα αθλητικό χώρο. Στα 13 χρόνια που είμαι γραμματέας, δεν άλλαξε τίποτα στο γηπεδικό. Με κάποιους ευαίσθητους ανθρώπους κρατιέται ζωντανός ο Α.Ο.Α. Τι μπορεί να γίνει, λοιπόν, όταν δεν έχεις το κυριότερο, δηλαδή αθλητικούς χώρους; Ο σύλλογος αριθμεί 324 μέλη και στις εκλογές ψήφισαν 35… Τυχαίο; Δεν νομίζω»!
Η πλήρης σύνθεση του νέου 15μελούς Δ.Σ. έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Σερέτης Χρήστος
Α' αντιπρόεδρος: Λαμπρόπουλος Λουκάς-Μάριος
Β' αντιπρόεδρος: Παραχεράκης Ιωάννης
Γεν. γραμματέας: Διαμάντης Δημήτρης
Αναπλ. γ.γ.: Μπουρδοπούλου Νικολίτσα
Ταμίας: Ραφτόπουλος Ιωάννης
Δημ. σχέσεις: Καγιόπουλος Δημήτριος
Γεν. αρχηγός: Βασιλείου Σταμάτης, Β' γεν. αρχηγός: Μπουφίδης Γιώργος
Έφορος: Σκαρούλης Νίκος
Υπεύθυνος ακαδημιών ποδοσφαίρου: Ράπτης Κ., Ραφτόπουλος Ι., Μαλέσκος Π.
Έφορος ακαδημιών: Ραφτόπουλος Ι.
Υπεύθυνος μπάσκετ: Μπουρδοπούλου Νικολίτσα
Μέλη: Μάρκου, Μποζιολής, Γκούμας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money