Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 2–5


Στιγμιότυπο από παλαιότερη συνάντηση των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο

Τα ψυχωμένα Καλύβια πέρασαν με ευρεία νίκη από την Παιανία, παρά την καλή εμφάνιση του Παμπαιανικού, που δεν είχε αποτελεσματικό …τερματοφύλακα!
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 4’ με τον Γιαμά αλλά μέσα σε διάστημα 8’ λεπτών οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν 3 γκολ με σουτ του Μάτι (1-1), κεφαλιά του Πλάκα (1-2) και πλασέ πάλι του Μάτι (1-3). Ο Παμπαιανικός μείωσε (2-3) με τον Παρθένη στο 40’ αλλά ο Ντίνος στο 45’ πέτυχε το 2-4 που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Η τύχη των Καλυβίων βοήθησε ώστε κάθε σουτ που έκαναν οι παίκτες τους να «γράφει» γκολ! Έτσι, με σουτ εκτός περιοχής ο Πλάκα έκανε το τελικό 2-5. Ο Παμπαιανικός ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Γιαμά ενώ είχαν πραγματοποιηθεί και οι 3 αλλαγές.
Διαιτητές: Πανούτσος – Τσέλιος, Βάλλας.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Μεσσηνέζης, Μπρέγιαννης, Φράγκου (46' Πήττας), Ξεφτεράκης, Χατζής, Σωτήρη, Παρθένης, Δούβος (70' Νούσης), Αντωνόπουλος (60' Κατσικώστας), Τσιγάρας, Γιαμάς.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Κόλλιας, Πασχάλι, Τσομπανάκης, Φάν. Χριστόπουλος, Χασουράκης, Κετέογλου, Ντίνος (60' Καρελιώτης), Μάτι, Δημ. Οικονομίδης, Ζατσελλάρι (77' Αντ. Οικονομίδης), Πλάκα (82' Τραϊτοράκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money