Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ



Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ συνεδρίασε για τελευταία φορά εφέτος την Τρίτη 27/12/2016, κι «έκλεισε» την χρονιά με σειρά νέων προκλητικών αποφάσεων, όπως έκανε συνήθως με εντελώς ασύμβατο τρόπο από την αρχή της θητείας της, σε αγαστή συνεργασία με την αμετροέπεια και την εικονική πραγματικότητα που υπηρετεί η διοίκηση της Ένωσης!
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, οι ποινές που επέβαλε έχουν ως εξής:
- Το σωματείο Α.Ο. Βουλιαγμένης απηλλάγη αλλά ο εκπρόσωπος Ν. Κουτρής τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού 4 αγωνιστικών εκτός αγωνιστικών χώρων και αποδυτηρίων, με παράλληλο πρόστιμο 40 ευρώ, για υβριστική συμπεριφορά (σ.σ. ουδέν ψευδέστερο τούτου)!
- Το σωματείο Ραμνούς Γραμματικού απηλλάγη αλλά ο προπονητής Π. Σιδέρης τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής εκτός αγωνιστικών χώρων και αποδυτηρίων, με παράλληλο πρόστιμο 10 ευρώ, για ανάρμοστη διαγωγή (σ.σ. τώρα, πως κρίνεται η ανάρμοστη διαγωγή ουδείς γνωρίζει).
- Το σωματείο Νικητές Μεσογείων για την ομάδα νέων τιμωρήθηκε με πρόστιμο 30 ευρώ για διαπληκτισμό οπαδών στην εξέδρα του γηπέδου.
- Το σωματείο Αχαρναϊκός για την ομάδα νέων τιμωρήθηκε με (σ.σ. το φοβερό!) πρόστιμο των 80 ευρώ για διαπληκτισμό οπαδών στην εξέδρα του γηπέδου και υβριστικά συνθήματα κατά των διαιτητών, που οδήγησε σε διακοπή του αγώνα! Δηλαδή τι άλλο έπρεπε να γίνει για να τιμωρηθεί πιο αυστηρά το σωματείο;
Άντε, και του χρόνου, με κριτήριο την «στάση» κάθε παράγοντα απέναντι στους διοικούντες…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money