Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0–1


Η Μάχη ήταν γενικά καλύτερη αλλά ο πιο έμπειρος και πρωτοπόρος Αήττητος πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε ώστε να κρατηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας…
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχαν δοκάρι στο 18' σε προσπάθεια του Σκούμα. Όμως, στο 25' ο ίδιος παίκτης με πλασέ πέτυχε το 0-1 (προσπάθησε μάταια ο Τσέλα να απομακρύνει την μπάλλα πριν περάσει την γραμμή).
Η Μάχη αντέδρασε και με σέντερ-φορ τον Σωτηριάδη έγινε πιο απειλητική, κυρίως με προσπάθειες του Λευτέρη Παπαδόπουλου. Πάντως, στην σπουδαιότερη φάση του β’ ημιχρόνου (60') ο Γκούμας είχε κι άλλο δοκάρι με πλασέ! Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτυ στο 70' (μαρκάρισμα εντός περιοχής στον Παπαδόπουλο). Ο Αήττητος τελικά πήρε την νίκη με επαγγελματικό τρόπο, σε δύσκολες συνθήκες!
Διαιτητές: Δραγάτης – Λάμπρου, Σοφιάς. Η Μάχη διαμαρτυρήθηκε για τις αποφάσεις του διαιτητή, καθώς υποστήριξαν ότι ήταν προστατευτικός για τον Αήττητο κι εκνεύρισε τους παίκτες των γηπεδούχων με τα σφυρίγματά του. Στο τέλος, οι διαιτητές απεχώρησαν από το γήπεδο με προστασία αστυνομικής δύναμης!
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Παππάς, Καχόπουλος (46' Κ. Σένε), Τσέλα, Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής, Καρακοζίδης (46' Ραπτογιάννης), Νταής, Μουρούτης, Μίχας (75' Παρούσος), Λευτ. Παπαδόπουλος.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Κύρκος (46' λ.τρ. Κονόμι), Λαζάρου, Λαλαούνης, Βιδάλης, Μωυσιάδης, Αλήμπας, Κοσμάς (74' Γκόμπλιας), Βαγγελή, Λύγκος, Γκούμας (89' Σέλβια), Σκούμας.
* Ένταση δημιούργησαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου οπαδοί του Παναθηναϊκού (!) που βρέθηκαν στον Μαραθώνα για να ...βρίσουν τον βοηθό διαιτητή Βασίλη Λάμπρου, για τα λάθη του σε παλαιότερο αγώνα του «τριφυλλιού»! Το επεισόδιο έλαβε τέλος με την αποχώρηση των διαιτητών στ’ αποδυτήρια.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money