Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 3–0



Καθαρή νίκη (3-0) μετά από καλή απόδοση πέτυχε η γηπεδούχος Νίκη Δροσιάς επί του αρκετά καλού Αστέρα Γλυκών Νερών. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι διατήρησαν σχετική υπεροχή κινήσεων αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν γκολ με οργανωμένες επιθέσεις. Κέρδισαν όμως πέναλτυ στο 43’ (ανατροπή Γιαβρή), που εκτέλεσε εύστοχα ο Κλεάνθης Μπέτσης (1-0).
Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο β’ ημίχρονο και στο 60’ κέρδισαν με την σειρά τους πέναλτυ, που εκτέλεσε ο Κορδάτος αλλά ο Γκιόκας με ετοιμότητα απέκρουσε…
Η ψυχολογία έγειρε υπέρ της Νίκης και εις βάρος του Αστέρα, με αποτέλεσμα στο 70’ ο Απ. Γκέσουρας (2-0) και στο 78’ ο Πολύζος (3-0), με ισάριθμα πλασέ μέσα από την περιοχή, να διαμορφώσουν το τελικό 3-0 υπέρ των γηπεδούχων.
Διαιτητές: Ντόστης – Παπαδιώτης, Σπίθας.
ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ (Ζορμπάς): Γκιόκας, Μητρόπουλος, Παναγιωτίδης (76’ Σκριβάνος), Κλ. Μπέτσης, Χρ. Γκέσουρας, Γιαβρής, Μαρώλιας (71’ Χαμζάι), Καρατσίκος, Λιβαθινός (60’ Πολύζος), Απ. Γκέσουρας, Ασημακόπουλος.
ΑΣΤΕΡΑΣ Γ.Ν. (Κοσμίδης): Ρεντιόν, Σπυρόπουλος (85’ Νάσσιος), Κονδυλίκας, Αβραμόπουλος, Λουλάκης, Σκανδάλης, Λάζ. Βλαχιώτης, Παν. Ντούγιας, Παππάς (46’ Πάρος), Νικ. Ντούγιας, Κορδάτος (75’ Λεντζάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money