Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2–3


Πανηγυρικό στιγμιότυπο στ' αποδυτήρια του Άρη Βούλας, μετά τον αγώνα

Μετά από ματς θρίλερ, ο Άρης Βούλας επικράτησε του γηπεδούχου Αχιλλέα Κ. Αχαρνών με 3-2! Οι ανατροπές του σκορ και το καταπληκτικό φινάλε ήταν τα χαρακτηριστικά στοιχεία του αγώνα… Ο Άρης Βούλας κατάφερε να πάρει το «διπλό», με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Κριλή.
Στο α’ ημίχρονο ο Αχιλλέας ήταν καλύτερος και προηγήθηκε στο 31' με κεφαλιά του Τσάκαλου (1-0). Θα μπορούσε να έχει σημειώσει κι άλλο γκολ αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί οι επιθετικοί του.
Στο β’ μέρος ο Άρης Βούλας άλλαξε σύστημα παιχνιδιού και μέσα σε 5’ λεπτά το σκορ «γύρισε»! Ισοφάρισε 1-1 ο Παπαγεωργίου στο 49' και στο 54’ ο Κριλής! Στο τελευταίο ημίωρο ο Αχιλλέας πήρε πρωτοβουλίες και στο 80’ ισοφάρισε μετά από κτύπημα φάουλ και τελείωμα του Βαφειάδη (2-2).
Όμως, οι φιλοξενούμενοι στο 83’ πάλι με πλασέ του Κριλή (από πάσα του Διγενή) πέτυχαν το 2-3, παίρνοντας απίθανη νίκη στον Κόκκινο Μύλο!
Διαιτητές: Φωστέρης – Τσαλίκογλου, Β. Τζαφόλιας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλάρης): Τόλιας, Σιαδήμας, Καψιώχας, Βαφειάδης, Αγγελόπουλος, Ξενάκης, Τσαλιαγκός, Σταματόπουλος, Σάλαρι (70’ Μαραντιδης), Τσάκαλος, Θεοδώρου (80’ Καραπαναγιώτης).
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Κολτσίδας, Μήτσιος, Λίτσας, Διακρούσης, Μπουλλάρι, Γιουνγκσόνγκ, Διγενής (85’ Λιάσκος), Βελλής, Παπαγεωργίου, Παπαδημητρόπουλος, Κριλής (90’ Γκριν Λονγκό).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money