Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ Ν.Μ. «ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ»!



Mε στόχο την ευαισθητοποίηση των μικρών παιδιών για τους συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες, ο Εθνικός Νέας Μάκρης οργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου τζούνιορ και προτζούνιορ, όπως και αγώνες επίδειξης στίβου «Για τον Λουκά», στο στάδιο του Ερυθρού (όπως είναι γνωστό στους ντόπιους το δημοτικό στάδιο Νέας Μάκρης).
Οι εκδηλώσεις άρχισαν χθες Πέμπτη και ολοκληρώνονται σήμερα Παρασκευή 23/12/2016 και πραγματοποιούνται προκειμένου να συγκεντρωθούν οικονομικοί πόροι για τον συντοπίτη τους Νεομακρινό αθλητή ΑΜΕΑ Λουκά Πρωτονοτάριο.
Καλούνται όσο το δυνατό περισσότεροι γονείς, να είναι παρόντες στο τουρνουά και την επίδειξη της ομάδας στίβου του Εθνικού Ν. Μάκρης. Η είσοδος είναι 3 ευρώ και το σύνολο των εσόδων θα αποδοθεί στον Λουκά Πρωτονοτάριο.
Σκοπός είναι η συμμετοχή των παιδιών και όχι η ανάδειξη νικητών. Γι’ αυτό το λόγο θα απονεμηθούν διπλώματα συμμετοχής και μετάλλια σε όλους ανεξαρτήτως τους αθλητές.
Σήμερα, δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων, οι αγώνες του ποδοσφαιρικού τουρνουά θα αρχίσουν μετά την επίδειξη του τμήματος στίβου, με την συμμετοχή όλων των αθλητών, ηλικίας από 3 ½ έως και 17 ετών. Οι επιδείξεις στίβου θ’ αρχίσουν στις 3 μ.μ.
Οι ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά ποδοσφαίρου (εκτός του Εθνικού) είναι οι Μάχη Μαραθώνα, Ραμνούς Γραμματικού, Τριγλία Ραφήνας, Θύελλα Ραφήνας, Θησέας Ν. Μάκρης, Γλυκά Νερά και Μικρασιατικός. Το τουρνουά καλύπτεται τηλεοπτικά από την τηλεόραση της NOVA, η οποία θα παρουσιάσει στα προγράμματά της στιγμιότυπα από τις συναντήσεις των ομάδων με τους λιλιπούτιους παίκτες…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money