Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1–3


Στιγμιότυπο από τον αγώνα α' γύρου Παμπαιανικού-Καπανδριτίου, στην Παιανία
Ο Παμπαιανικός πέρασε αλώβητος από το Καπανδρίτι χάρις στις καλές του εφεδρείες και τις σωστές κινήσεις του προπονητή του Γιώργου Φαράκου. Το γηπεδούχο Καπανδρίτι διατήρησε σαφή και πιεστική εδαφική υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε στο 12’ με γκολ του Αλιάι (1-0), κι έχασε σειρά 3-4 καλών ευκαιριών με τους Σελίστα, Αθανασόπουλο, Κάκαρη και Αλιάι, οι οποίοι δεν βρήκαν δίχτυα από ευνοϊκές θέσεις!
Οι φιλοξενούμενοι στο β’ ημίχρονο παρουσιάσθηκαν βελτιωμένοι, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων κι εξαπέλυσαν αντεπίθεση διαρκείας, ανατρέποντας την κατάσταση! Η είσοδος στο παιχνίδι του έμπειρου Δάβαρη (60’) άλλαξε τις ισορροπίες, καθώς ο Παμπαιανικός όχι μόνο ισοφάρισε αλλά έκανε και την ανατροπή. Από δύο «στημένα κτυπήματα» στο 65’ (με γυριστή κεφαλιά) και στο 72’ (με κοντινό πλασέ), ο Δάβαρης πέτυχε το 1-2! Στο 89’ μετά από σουτ του Δαβάρη που απέκρουσε ασθενώς ο Μπαχούμας, ο Κατσικώστας από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Διαιτητές: Δραγάτης – Καραθανάσης, Παπαδιώτης. Στο 68’ (όταν το σκορ ήταν 1-1) ο βοηθός Καραθανάσης ακύρωσε γκολ του Λαγού, επειδή είδε σε θέση οφ-σάιντ τον Κατσικώστα, που υποτίθεται ότι επηρέαζε την φάση!
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Κουτρώνας, Παπαθανασίου, Σωτήρχος, Σίνας, Σελίστα, Σπ. Τσαλίδης, Αθανασόπουλος, Κάκαρης (76’ Μπύρωσης), Αλιάι (66’ Πέτρου), Ν. Μελιράς.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χατζημερκούρης, Κρητικός, Χατζής, Παπανίκου, Τσεβάς, Τογιάλλι (46' Δημήτρουλας), Λαγός, Παρθένης, Κατσικώστας, Τσιγάρας (60' Δάβαρης), Λόκου (46' Στασινούλιας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money