Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΜΑΡΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0–1



Σε παιχνίδι χωρίς ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου κατάφερε να επικρατήσει (στα Καλύβια) της Μαρκό με 1-0. Έγινε «καθαρό» ματς και οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν την αριθμητική τους υπεροχή αφού στο 38’ απεβλήθη ο νεαρός Καλαβρός, με 2η κίτρινη κάρτα (μπορούσε να την αποφύγει αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός, όπως και ο διαιτητής να τον προστατεύσει). Στο 58’ έγινε φάουλ εντός περιοχής (πέναλτυ) του Κάλη στον Χρήστο Τσεβά και με εύστοχη εκτέλεση του Τσέλια διαμορφώθηκε το 0-1. Λίγο αργότερα (67’) απεβλήθη και ο Λάππας των γηπεδούχων, ο οποίος είδε 2η κίτρινη κάρτα αλλά φεύγοντας έβρισε τον διαιτητή! Η Μαρκό είχε δύο φάσεις με ισάριθμα σουτ του Μουσαράι, χωρίς αποτέλεσμα.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Πολυχρονιάδης, Τσαλίκογλου.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Πατσαούρας, Σιδέρης (86' Χελιώτης), Τσετβερίκοβ (75' Ξεφτεράκης), Λάπα, Κάλης, Γαλάνης, Καλαβρός, Ραβανός, Μουσαράι, Ζαφειρόπουλος (70' Μπάστας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ.: Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σκόρδας, Βιδάλης, Μουρούτης, Αρκουμάνης, Τσέλια (61' λ.τρ. Ιατρού), Ανδρεαδάκης, Σεβδαλής (46' Ζυγούρης), Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς (70' Στεφανή).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money