Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 0–1



Όποια ομάδα πετύχαινε γκολ θα κέρδιζε το ματς! Το πέτυχε ο Αχιλλέας και πήρε την νίκη και το τρίποντο. Η Ατλαντίς με αρκετές απουσίες και 3 αναγκαστικές αλλαγές στην διάρκεια του αγώνα, σημείωσε ένα τέρμα στο 63’ με τον Τσαδήμα αλλά ο α’ βοηθός τον υπέδειξε σε θέση οφ-σάιντ και με καθυστερημένο σφύριγμα ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι σκοράρησε στο 72’ με σουτ του Καραπαναγιώτη (0-1).
Το ματς κύλησε με μοιρασμένη την υπεροχή, καθώς ο Αχιλλέας εμφανίσθηκε εμφανώς καλύτερος και με βελτιωμένα στοιχεία, συγκριτικά με την εμφάνιση του α’ γύρου με τον ίδιο αντίπαλο. Σε αντίθεση, η Ατλαντίς ήταν λίγο χειρότερη από την αναμέτρηση του α’ γύρου, που είχε νικήσει στον Κόκκινο Μύλο με 3-1.
Διαιτητές: Καρράς – Δατσέρης, Βασιλάκος.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Πάντος, Παπαπέτρου (73’ λ.τρ. Μπενέκος), Τρικαλίτης, Χαμπέρης, Μπάμης (75’ λ.τρ. Μπρέγκου), Δριλάκης, Τσαδήμας, Τσουράκης (55’ λ.τρ. Μπερέτης), Πανόπουλος, Γκατεντασβίλι.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Τράικος, Αβραμόπουλος, Μπούλιας, Καραπαναγιώτης, Σταματόπουλος, Αγγελόπουλος, Καραγιαννίδης, Καλογήρου, Καρβούνης (86’ Τσαναχτσίδης), Τσάκαλος (90’ Λυμπερόπουλος), Παπαχρήστου (76’ Γκολλόσι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money