Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΟΡΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ!



Με διαιτητικά όργια προκρίθηκαν το Κορωπί στην Παιανία και ο Ολυμπιακός Λαυρίου στον Μαραθώνα! Συνεχίζοντας την πολιτική των «αρεστών» και «μη αρεστών» σωματείων, που καθορίζει πλέον ο κ. Μικρόπουλος, αφού η διοίκηση όχι μόνο τον ανέχεται αλλά επικροτεί κι όλας τις ενέργειές του, η Επιτροπή Διαιτησίας με πρόεδρο τον κ. Τσεβά, όρισε τους Ανδρέα και Αντώνη Βλάχο αντίστοιχα (Παιανία και Μαραθώνα) διαιτητές των συγκεκριμένων συναντήσεων, με στόχο να εξασφαλίσουν την «προστασία» των «αρεστών» τους!
Τα παιδιά τα κατάφεραν καλά, σφύριξαν όπως έπρεπε για να μην έχουν πρόβλημα με την Ένωση, όπως ο Αλ. Δραγάτης που δέχθηκε τα πυρά του κ. Παπαμακάριου για την διαιτησία του στον πρόσφατο αγώνα Μικτών!
Ωραία τακτική! Δεν γνωρίζουμε τι θα ακολουθήσει αλλά τα δεδομένα είναι αυτά.
Αν θέλει τις «δικές της» ομάδες στον τελικό η διοίκηση, ας το πει και στους υπόλοιπους αγωνιζόμενους, για να μην κουράζονται και –κυρίως- να μην συγχύζονται! Πάντως, ας καταλάβουν οι «άσχετοι» αρμόδιοι ότι όλα κάποτε έχουν ένα τέλος…

* Άσχετο με τους αγώνες Κυπέλλου, αλλά να μην ξεχάσουμε να πληροφορήσουμε τους ενδιαφερόμενους ότι οι διακοσμητικοί παρατηρητές διαιτησίας που ορίζονται στους αγώνες της ΕΠΣΑΝΑ, δεν αποφέρουν κανένα αποτέλεσμα.
Αυτό έγινε πολύ καθαρά αντιληπτό, όταν αποκαλύφθηκε ότι παρατηρητής διαιτησίας στον πρόσφατο αγώνα Β' κατηγορίας Αήττητου Σπάτων-Νικολακάκη 2-2, παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο κ. Σάκης Τούντας, πατέρας του παίκτη του Αήττητου! Τι άλλο να κάνει κανείς για να προστατεύσει την ομάδα του χωριού του... Έτσι, άλλωστε, εξηγείται και η ασυλία του διαιτητή Προδρομίδη, ο οποίος δεν είδε 3 πέναλτυ υπέρ του Νικολακάκη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money