Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΚΕΡΑΥΝΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ. 2–0


Φάση από την περυσινή αναμέτρηση των ομάδων στα Γλυκά Νερά (λόγω τιμωρίας του Κεραυνού)

Πιο έμπειρος ο Κεραυνός επικράτησε του αγωνιστικού Εθνικού με 2-0, χάρη σε δύο γκολ του Ρώμα στο 47’ (από σοβαρό λάθος του τερματοφύλακα Βοτσίδη) και στο 70’ με ισάριθμα σουτ. Το παιχνίδι είχε αρκετό ενδιαφέρον μόνο στο α’ ημίχρονο, καθώς το γκολ στο 47’ εξανέμισε κάθε διάθεση αντίδρασης από τους φιλοξενούμενους ενώ δημιούργησε σιγουριά νίκης στους γηπεδούχους, οι οποίοι επαναπαύθηκαν…
Στο πρώτο μέρος, λοιπόν, ο Εθνικός ήταν αρκετά καλός και δημιούργησε ευκαιρίες (τετ-α-τετ Θανόπουλου, κοντινή κεφαλιά Κονταρίνη) ενώ είχε και δοκάρι στο 42’ σε σουτ του Τσουρή.
Επίσης, στο 0-0 έπρεπε να δοθεί πέναλτυ υπέρ των φιλοξενουμένων, όταν σε επιθετική τους προσπάθεια και σουτ, η μπάλλα κτύπησε εμφανώς σε χέρι αμυνομένου. Όμως, στο πρώτο του παιχνίδι στην Α’ κατηγορία ύστερα από ένα χρόνο περίπου, ο διαιτητής Αρ. Γαλάνης θυμήθηκε τις καλές σχέσεις του με τον Κεραυνό και τον …προστάτευσε!
Πάντως, με ευκολία έδωσε πέναλτυ (είδε χέρι αμυνομένου) υπέρ του Κεραυνού στο 35’, το οποίο εκτέλεσε στο δοκάρι (και άουτ) ο Πάλλης.
Διαιτητές: Αρ. Γαλάνης – Αχ. Παπαδόπουλος, Β. Τζαφόλιας. Ο Εθνικός διαμαρτύρεται ότι δεν πήρε τα σφυρίγματα που άξιζε.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Χαντζαράς, Ελευθερίου, Μπρότσι, Μεγαγιάννης (60’ Λιάπης), Κετέογλου, Πρίφτης, Ρώμας, Φουστέρης (85’ Εφραιμίδης), Πάλλης (62’ Παπανικολάου), Κρυεμάντι, Κατσίκης.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ.: Βοτσίδης, Ζούρος (83' Δημητρίου), Μουτάφης, Κονταρίνης, Ελευθερίου, Κωνσταντόπουλος (70' Γεωργιόπουλος), Σχοινάς, Τρυφιάτης, Θανόπουλος, Τσουρής, Μποϊμπέι (83’ Μπεκιάρης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money