Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 0–1


Φάση από τον αγώνα του α' γύρου στα Γλυκά Νερά

Αμφίρροπο ματς μέχρι την επιτυχία του τέρματος των Γλυκών Νερών, στο 79’. Η Μάχη, με το νεανικό της σύνολο, δεν είχε σε καλή ημέρα βασικούς παίκτες, που –άλλωστε- ήταν κουρασμένοι κι από τον 120λεπτο αγώνα Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης! Ο κακός αγωνιστικός χώρος ταλαιπώρησε τους παίκτες, που άργησαν να εγκλιματισθούν και ουσιαστικά το πρώτο ημίχρονο πέρασε με αψιμαχίες και μικρές ευκαιρίες. Πιο σημαντική φάση ήταν ένα κτύπημα φάουλ του Μίχα στο 29’, που απέκρουσε δύσκολα ο Τσούκας και στην συνέχεια η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι και η εστία των φιλοξενούμενων διασώθηκε.
Στο 55’ η Μάχη κέρδισε πέναλτυ σε χέρι του Σότα εντός περιοχής. Το εκτέλεσε ο Μίχας και ο εξαιρετικός Τσούκας απέκρουσε! Μετά, άρχισε να «πέφτει» ψυχολογικά και αγωνιστικά η Μάχη και αντίστοιχα να «ανεβαίνουν» σταδιακά τα Γλυκά Νερά, που δεν είχαν στην σύνθεσή τους και τον Μουτζακά. Με γωνιακό σουτ από την γραμμή της μεγάλης περιοχής ο Κουτρομάνος πέτυχε το 0-1 στο 79’. Μέχρι το τέλος του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν ακόμη 3 καλές ευκαιρίες για να σημειώσουν μεγάλο σκορ αλλά δεν εκμεταλλεύθηκαν καμία τελικά!
Διαιτητές: Παπάζογλου – Γουρνιάς, Κάλλης.
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Καλλιακούδας, Αλ. Κοροβέσης, Πάσσαρης, Σωτηριάδης (87' Μεταξάς), Καραλής, Κορακοζίδης, Νταής, Σένε, Μίχας, Καχόπουλος (73' Χατζηεμμανουήλ).
ΓΛ. ΝΕΡΑ: Τσούκας, Λάβδας, Αντωνόπουλος (57' Ντε Ντέους), Σότα, Κοντζιάς, Γιαννούλης, Νάνος, Γάσπαρης, Θεοφάνους, Κουτρομάνος (70' Τετώρος), Τσαουσάι (46' Βάρδας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money