Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ!




Η ΕΠΣΑΝΑ εκφράζει την οδύνη των μελών του Διοικητικού της Συμβουλίου, για τον αδόκητο χαμό του προπονητή της ομάδος ΑΟ Παλληνιακός, Σωκράτη Κιούρκου. Ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της Ένωσης, εκφράζουν τα θερμότερα των συλλυπητηρίων τους στην οικογένειά του, τους οικείους του, καθώς και στον φίλαθλο κόσμου του Παλληνιακού. Σεβόμενη την επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος, η Ένωση αντί στεφάνου θα καταθέσει χρήματα στο Κέντρο Ειδικών ατόμων «Χαρά» στην Παλλήνη.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια των μελών του, στην οικογένεια του εκλιπόντος, καθώς και στην οικογένεια του Παλληνιακού. Σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίσθηκε να παραστούν τα μέλη του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία και να καταθέσουν στεφάνι.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: «Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου «Θύελλα» Διασταύρωσης Ραφήνας, με την γνωστοποίηση του θανάτου του Σωκράτη Κιούρκου, απευθύνουν στην οικογένειά του Θερμά Συλλυπητήρια. Η απώλεια του Σωκράτη αφήνει ένα κενό στο τοπικό ποδόσφαιρο, αφού υπήρξε από τους ανθρώπους που το στήριξαν έμπρακτα. Για εμάς στη Θύελλα, ο Σωκράτης ήταν ένα μέλος της οικογένειάς μας, έχοντας συνδέσει το όνομά του με το ξεκίνημα μιας ονειρικής -όπως αποδείχθηκε μετέπειτα- πορείας της ομάδας μας, όταν σαν προπονητής ανέλαβε την ομάδα στην Β' ΕΠΣΑΝΑ και την οδήγησε στην Α' ΕΠΣΑΝΑ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ: «Ο Πρόεδρος Δημήτρης Ορνάκης, το Διοικητικό Συμβούλιο, το τεχνικό τημ, οι ποδοσφαιριστές και όλη η αθλητική οικογένεια του Α.Ο. Κορωπίου απευθύνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στην ομάδα του Παλληνιακού, για τον ξαφνικό και αδόκητο χαμό του Σωκράτη Κιούρκου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ: «Ο ΑΠΕΣ Καπανδριτίου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον άδικο χαμό του προπονητή Σωκράτη Κιούρκου και δεν ξεχνάει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, που είχε προσφέρει στην ομάδα μας την περίοδο που ήταν προπονητής της. Ο πρόεδρος Σωτ. Καμαρινόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένειά του και στους οικείους του. Ο σύλλογος αντί στεφάνου θα καταθέσει χρήματα στο Κέντρο Ειδικών ατόμων «Χαρά» στην Παλλήνη».

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ: «Με οδύνη αποχαιρετά όλος ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος τον Σωκράτη Κιούρκο, τον δικό του συνεργάτη, τον δικό του άνθρωπο.
Έφυγες νωρίς. Σε ευχαριστούμε γιατί αγάπησες την πόλη μας, γιατί ήσουν πιστός στα καθήκοντά σου και τις υποχρεώσεις. Ήσουν απλός και γλυκομίλητος. Γι’ αυτό θρηνούμε σήμερα το άδικο και πρόωρο φευγιό σου. Αν είναι πάντοτε σκληρός ο θάνατος, σε σένα στάθηκε πιο σκληρός. Μένει μόνο ως παρηγοριά η μνήμη σου στην οικογένεια σου και σε εμάς. Εκφράζοντας τα πιο ειλικρινά θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου, σε αποχαιρετούμε».

ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: «Μετά τον απροσδόκητο χαμό του προπονητή μας Σωκράτη Κιούρκου, σε ένδειξη πένθους δεν θα πραγματοποιηθεί καμία δραστηριότητα, κανενός τμήματος του συλλόγου, μέχρι και την Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου. Το Δ.Σ. καλεί σύσσωμη την οικογένεια του Παλληνιακού, όπως παραστεί κι απευθύνει το ύστατο χαίρε στον δικό μας Άνθρωπο, στον δικό μας Προπονητή, Σωκράτη Κιούρκο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money