Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 23ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΚΑΛΥΒΙΑ-ΩΡΩΠΟΣ 1-1: Το γκολ της ισοφάρισης των Καλυβίων, από κεφαλιά του Σερμπενιάδη

ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1–1
Ισοπαλία μεταξύ του πρώτου και του τελευταίου της βαθμολογίας δεν είναι συνηθισμένη περίπτωση. Όμως, στο Γραμματικό, ο γηπεδούχος Ραμνούς υποχρέωσε τον πρωτοπόρο Νικολακάκη να αφήσει βαθμούς εκεί… Στην προσπάθεια που καταβάλλει για την παραμονή στην κατηγορία, η ομάδα του Γραμματικού έπαιξε αρκετά καλά, καθώς ο Νικολακάκης δεν ξεπέρασε την μετριότητα στην απόδοσή του. Το σκορ άνοιξε στο 15’ υπέρ των φιλοξενουμένων ο Μουκάνης, ύστερα από λάθος του Παιδή και παρέμβαση του Καλλέρη, που έδωσε στον σκόρερ (0-1). Στο πρώτο 15λεπτο ο Νικολακάκης ήταν καλύτερος και δημιούργησε ευκαιρίες. Απ’ εκεί και πέρα (μέχρι το 65’) ο Ραμνούς είχε ισορροπήσει το παιχνίδι, κι έφθασε περισσότερες φορές πιο κοντά στην επίτευξη τέρματος, όπως συνέβη στο 48’ που ο Καρλής έκανε εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Μήτσης με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1.
Στο 65’ ο Κοκίνι υπέπεσε σε πέναλτυ επί του Πιτσούνη, κι απεβλήθη (66’), αφού έκοψε με φάουλ τον αντίπαλο παίκτη σε προφανή θέση για γκολ. Το πέναλτυ εκτέλεσε άουτ ο Εγιουρούμ!
Εκεί κρίθηκε το αποτέλεσμα. Μέχρι το τέλος του αγώνα καμία ομάδα δεν είχε κάποια καλή προσπάθεια για να σκοράρει.
Διαιτητές: Λάμπρου – Πολυχρονιάδης, Γκούβας.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Στέφ. Κόλλιας, Κληρονόμος, Καρλής (72’ Κούκης, 91’ Κίτσι), Χαμάμης, Κοκίνι, Παιδής, Μέξης (46’ Κων. Κόλλιας), Χατζηανδρέου, Μήτσης, Νικολέας, Ραπτογιάννης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Χρ. Παπαδόπουλος, Πανίδης, Νίκας, Νικ. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας, Καλλέρης, Καλογερόπουλος, Μουκάνης (74’ Σάββας), Πιτσούνης, Εγιουρούμ.

ΑΝΟΙΞΗ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 1–3
Καλύτερος ο Άρης Βούλας, επικράτησε στην Άνοιξη της τοπικής ομάδας με 3-1, κι έτσι με προπονητή τον Αντώνη Καραούλη «μετράει» 6 σερί νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα το αποτέλεσμα είχε σχεδόν κριθεί! Μόλις στο 5’ ο Παπαγεωργίου άνοιξε το σκορ με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή σε «αναμπουμπούλα» της αντίπαλης άμυνας και στο 15’ ο Κριλής με σουτ ύστερα από ασταθή απόκρουση του Μαμάη σε σέντρα του Μινάι, πέτυχε το 0-2. Επίσης, ο Κριλής στο 30’ είχε σουτ στο δοκάρι.
Η Άνοιξη αντέδρασε και στο 40’ μείωσε με τον Δαρζέντα (1-2). Στο β’ ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν ελαφρά υπεροχή αλλά και οι γηπεδούχοι είχαν προσπάθειες κοντά στο γκολ. Τελικά στο 89’ με απευθείας κτύπημα φάουλ από πλάγια θέση του Τριανταφυλλίδη, διαμορφώθηκε το 1-3.
Διαιτητές: Μπερέτας – Β. Τζαφόλιας, Βιτσεντζάτος.
ΑΝΟΙΞΗ: Μαμάης, Λαγαστής (80’ Αθανασόπουλος), Ζώτος, Κυριάκης, Αρτοποιάδης, Γιομπάδαλης, Λιγωμένος (80’ Σκούρας), Δαρζέντας, Μπουσδέκης, Παπιδάκης, Ζέγκος-Λακαφώσης.
AΡΗΣ Β.: Ούσιος, Σιδερόπουλος, Τσιαγκάνης, Κωστόπουλος, Διακρούσης, Κριλής, Βεϊζάι (81’ λ.τρ. Διγενής), Μήτσιος (54’ Τριανταφυλλίδης), Παπαγεωργίου, Μινάι, Παπαδημητρόπουλος.

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΩΡΩΠΟΣ 1–1
Τα Καλύβια έπαιξαν καλύτερα από προηγούμενες εμφανίσεις τους και παραχώρησαν ισοπαλία στον εκ των πρωτοπόρων Ωρωπό 1-1. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επικίνδυνοι και δημιούργησαν καλύτερες ευκαιρίες σε σχέση με τους φιλοξενούμενους, που απείλησαν σε λίγες περιπτώσεις.
Πάντως, από το 6’ λεπτό ο Παπαγεωργίου με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ, έδωσε προβάδισμα στον Ωρωπό (0-1). Όμως, πολύ γρήγορα (9’) ο Σερμπενιάδης με κεφαλιά ισοφάρισε από πλευράς Καλυβίων 1-1. Πριν λήξει το ημίχρονο (40’) ο Σερμπενιάδης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Νικολάου, αλλά ο τερματοφύλακας του Ωρωπού τον ανέκοψε μα σωστή αντίδραση!
Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων κι έφθασαν σε θέσεις βολής αλλά δεν κατόρθωσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους. Μάλιστα, στο 85’ λίγο έλειψε τα Καλύβια να «πληρώσουν» την επιθετική τους αδυναμία, όταν ο Ωρωπός κέρδισε δεύτερο πέναλτυ, στο οποίο υπέπεσε ο Λ. Καραγιάννης (απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα). Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκλιάτης αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας Παπαβασιλείου, απέκρουσε κι έσωσε την ομάδα του από πιθανή ήττα.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Καραθανάσης, Γουργιώτης.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Λ. Καραγιάννης, Μιλούκα, Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης (90’ Καρελιώτης), Χασουράκης, Γιαννούλας, Γιάν. Δέδες (46’ Μασουράκης), Μάτι, Σερμπενιάδης, Θεοφ. Τσομπανάκης (73’ Γιώργ. Δέδες).
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Λάπα, Κανατάς, Γκλιάτης, Κατερίνης, Μπραχιμάι, Παπαγεωργίου, Βολιώτης, Κρομμύδας (88’ Κολοβός), Αμπάζι (60’ Μήτρου), Μπάνας (71’ Ευφραιμίδης).

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 3–1
Σε ποδοσφαιρική όαση εξελίχθηκε η συνάντηση Παμπαιανικού-Παθιακάκη, καθώς το θέαμα και η ποιότητα των ομάδων ξεπέρασαν τον μέσο όρο των ομάδων της κατηγορίας! Με σιγή 1’ λεπτού στην μνήμη του Σωκράτη Κιούρκου άρχισε το ματς…
Το 1-0 πραγματοποιήθηκε στο 42’ με τέρμα του Μυρτάι, που πήρε «κάθετη μπαλλιά» από τον Στασινούλια και αφού ντρίμπλαρε τον τερματοφύλακα Σπανό, σκοράρησε.
Στο β’ ημίχρονο (63’) έγινε το 2-0, όταν ο Παρθένης πήρε την μπάλλα ύστερα από συνδυασμό συμπαικτών του και με μπάσιμο και δυνατό σουτ παραβίασε την εστία του Σπανού. Ο Παθιακάκης, με κορυφαίο τον Ντρένοβα, δημιούργησε αρκετές απειλές για την εστία του Χατζημερκούρη, ο οποίος (μαζί με τον Τσεβά) στο 73’ έκαναν φάουλ-πέναλτυ στον Αντεριώτη. Το πέναλτυ εκτέλεσε ο ίδιος ο Αντεριώτης (που το κέρδισε) και παρά την αρχική απόκρουση του Χατζημερκούρη, με δεύτερο σουτ μείωσε το σκορ σε 2-1. Πριν προλάβουν να χαρούν οι φιλοξενούμενοι, ήλθε στο 78’ το 3-1 από πλασέ του Λαγού, που εκμεταλλεύθηκε ασθενή απόκρουση του Σπανού σε σουτ του Δάβαρη.
Ο Παμπαιανικός έδειξε άλλη μια φορά ότι διαθέτει ομάδα με πολύ ταλέντο, ακόμη κι αν λείπου βασικά της στελέχη. Ο Παθιακάκης ήταν εξίσου καλός και η ποιότητα των παικτών του προσφέρει σιγουριά για παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.
Διαιτητές: Λάμπρος – Αχ. Παπαδόπουλος, Περδίκης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χατζημερκούρης, Κρητικός, Παρθένης, Παπανίκου, Τσεβάς, Δημήτρουλας (60’ Δάβαρης), Λαγός (88’ Μπρέγιαννης), Στασινούλιας (46’ Τογιάλλι), Κατσικώστας, Γκόμπλιας, Μυρτάι.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Αντεριώτης, Ρακιτζόπουλος, Κ. Τασιούδης, Βουρτσάνης, Τσίγκος, Μοδ. Τασιούδης (75’ Αγγελίνας), Μυλωνάς (60’ Γιώτης), Σωτηρόπουλος, Ντρένοβα, Μπάσολι (51’ Πετράκης).

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1–1
Δυνατό παιχνίδι που κρίθηκε με δύο γκολ από «στημένες» φάσεις. Ο αγώνας άργησε να αρχίσει 45’ λεπτά περίπου, λόγω ατυχήματος του ορισθέντος διαιτητή Αντώνη Βλάχου, ο οποίος έπεσε από την μηχανή του ενώ κατευθυνόταν στο γήπεδο Ανθούσας! Ο ίδιος τραυματίσθηκε πολύ ελαφρά και με την βοήθεια των δύο βοηθών του (Θέμελη και Πειρασμάκη) έφθασε τελικά στο γήπεδο, αλλά με σημαντική καθυστέρηση και μη μπορώντας να διευθύνει τον αγώνα. Την διαιτησία του δύσκολου αγώνα ανέλαβε ο δεύτερος βοηθός Νίκ. Πειρασμάκης, ο οποίος δεν τα κατάφερε και το παιχνίδι είχε πολλή «μουρμούρα» εκατέρωθεν!
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Λάπα (0-1). Οι ομάδες ήταν ισοδύναμες κι έχασαν αρκετές ευκαιρίες ενώ ζητούσαν πέναλτυ σε κάθε πρόσφορη ευκαιρία! Τελικά, στο 83’ ο διαιτητής έδειξε πέναλτυ σε (πιθανό) χέρι αμυντικού του Αήττητου, το οποίο εκτέλεσε επιτυχώς ο Γεωργιανός παίκτης της Ατλαντίδος Γκατεντασβίλι (1-1).
Διαιτητές: Πειρασμάκης – Θέμελης, Βιδάλης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Τρικαλίτης, Παπαπέτρου, Μπενέκος, Καγιάς, Μπάμης (46’ Μπαταγιάννης), Μπερέτης, Δριλάκης, Γκατεντασβίλι, Πανόπουλος, Τσαδήμας (64’ Παππάς).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κονόμι, Ράπτης (46’ Γιαννάκης), Λύγκος, Μωυσιάδης, Τούντας, Κολάγκι, Ορμανόπουλος (49’ Κουλοχέρης), Παναγόπουλος, Μασκλαβάνος, Παπαδάς (73’ Κ. Παπαδόπουλος), Λάπας.
* Χαρακτηριστικό της «κακοτυχίας» του συγκεκριμένου αγώνα ήταν και η 45λεπτη αργοπορία της ιατρού αγώνα κ. Κουκούλη, η οποία έπεσε θύμα καθυστέρησης από άλλο τροχαίο, στον δρόμο της προς το γήπεδο, με αποτέλεσμα να μπλοκαριστεί και να αργήσει. Ευτυχώς βρέθηκε ιατρός μεταξύ των φιλάθλων, που εκτέλεσε καθήκοντα ιατρού αγώνα μέχρι την εμφάνιση της ορισθείσας κ. Κουκούλη.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 0–0
Όλα μηδέν σ’ ένα κακό παιχνίδι, που ο γηπεδούχος Διόνυσος παραχώρησε ισοπαλία στο Καπανδρίτι. Στα 90’ λεπτά του αγώνα ο Διόνυσος διατήρησε την υπεροχή, χωρίς όμως να απειλεί ουσιαστικά, καθώς μόνο σε δύο περιπτώσεις (σουτ του Ραυτακόπουλου στο πρώτο ημίχρονο και του Καρατσίκου στο δεύτερο) ενόχλησε σοβαρά τον τερματοφύλακα Σκούρα.
Από την πλευρά της, η ομάδα του Καπανδριτίου είχε το πρώτο σουτ στην αντίπαλη εστία, μόλις στο 87’ ...με κτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή, που μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας Πετράκης.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Δουλγεράκης, Γουρνιάς.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Κώνστας, Φαραντάκης (80’ Α. Γκέσουρας), Καρατσίκος, Χρ. Γκέσουρας, Ράλλης, Αλεξανδρόπουλος (70’ Ζερμπίνης), Χρυσανθόπουλος, Ραυτακόπουλος, Δρόσος, Αγγελόπουλος (46’ Μαρώλιας).
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Σκούρας, Κουτρώνας, Νικολόπουλος (90’ Φ. Σδράλιας), Σωτήρχος, Σίνας, Σελίστα, Σπ. Τσαλίδης (70’ Παπαθανασίου), Αθανασόπουλος, Κάκαρης, Αλιάι, Ν. Μελιράς (85’ Πέτρου).

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 2–0
Εύκολη επικράτηση του ελλιπή Σαρωνικού με 2-0 επί του μέτριου Αφιδναϊκού. Δύο τέρματα στις αρχές κάθε ημιχρόνου, έδωσαν την νίκη στους γηπεδούχους, οι οποίοι χρησιμοποίησαν αρκετούς νεαρούς παίκτες (Τοπάλογλου, Πανταζής, Τσαούσι).
Ο Σαρωνικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με επιθετικούς προσανατολισμούς. Στο 5’ με μακρινό σουτ του Κετέογλου έγινε το 1-0. Ο τερματοφύλακας Σάπιος δεν υπολόγισε σωστά και η μπάλλα τον «κρέμασε»! Ακολούθησαν ακόμη μερικές ευκαιρίες των γηπεδούχων, σημαντικότερη από τις οποίες ήταν ένα δοκάρι που είχε ο Χατζημιχαηλίδης.
Στο β’ ημίχρονο (56’) ο Χατζημιχαηλίδης πέτυχε το 2-0, δίνοντας διαφορά ασφαλείας στην ομάδα του ενώ και ο τερματοφύλακας Καραλής προστάτευσε με τις επεμβάσεις του την εστία του, όταν ο Αφιδναϊκός προσπάθησε να απειλήσει.
Διαιτητές: Καρράς – Βασιλάκος, Δομούζης.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ναυπλιώτης (46’ Πανταζής), Μπούκης (88’ Τσαούσι), Μαλατάνος, Κετέογλου, Τσόρακας (71’ Τοπάλογλου), Τσιγαρίδας, Ντίνος, Τσώκος, Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Σάπιος, Άλι, Ζαχαρόπουλος, Παν. Νικολάου, Kλισί, Ζουβερέλλης, Π. Γάγγας, Κουτσούκος (74’ Σκέλλας), Τσαβδαρίδης (47’ Τάτσης), Γιάν. Νικολάου, Μαρ. Τσαλίδης (46’ Καραμήτρος).
* Ο Αφιδναϊκός προσέφερε πριν τον αγώνα στους παίκτες του Σαρωνικού, ανθοδέσμη στην μνήμη του αδικοχαμένου Άρη Μπούκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money