Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

B' KATΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 2–2
Πολύ δυνατό παιχνίδι, με τον Αήττητο να υπερτερεί στο α’ ημίχρονο και τον Νικολακάκη να βρίσκει ρυθμό στο β’ ημίχρονο. Το γήπεδο δυσκόλεψε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βρέθηκαν εκτεθειμένοι αμυντικά στο 4’, όταν ο Παπαδάς μα σουτ (από λάθος του Νικ. Παπαδόπουλου) άνοιξε το σκορ (1-0). Οι γηπεδούχοι χωρίς τον Μασκλαβάνο (τιμωρημένος) και τον Παργιανό (τραυματίας), έπαιξαν εξαιρετικά στο πρώτο 45λεπτο, εκμεταλλεύθηκαν τις ευκαιρίες τους και ταλαιπώρησαν τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.
Παρά την ισοφάριση από πλευράς φιλοξενουμένων στο 10’ με άπιαστο σουτ στο «Γ» από 30 μέτρα του Εγιουρούμ (1-1), οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο στο 13’ να ξαναπροηγηθούν με κοντινό πλασέ του Μωυσιάδη, μετά από κτύπημα κόρνερ και λάθος απόκρουση του Χρ. Παπαδόπουλου (2-1). Στο 30’ ο Νίκας εκτέλεσε φάουλ και η μπάλλα «σταμάτησε» σε χέρι αμυνομένου εντός περιοχής αλλά ο διαιτητής δεν είδε πέναλτυ. Επίσης, στο 45’ ο Σάββας ανετράπη (από τράβηγμα αμυντικού) εντός περιοχής αλλά και πάλι ο διαιτητής έδειξε «παίζετε»…
Ο Νικολακάκης κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο και μόνο η διαιτησία δεν τον άφησε να πάρει την νίκη! Στο 57’ ο Νίκας εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση και ο Πιτσούνης με πλασέ ισοφάρισε 2-2. Οι παίκτες του Αήττητου έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σταματήσουν τον Εγιουρούμ, τον Σάββα και τον Πιτσούνη. Στο 80’ ο Μωυσιάδης ανέτρεψε τον Πιτσούνη και οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτυ που δεν δόθηκε ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό (81’) ο Σάββας πέρασε και τον τερματοφύλακα Κονόμι, ο οποίος βγήκε και τον έκοψε με φάουλ. Η μπάλλα κατέληξε κόρνερ αλλά οι διαιτητές δεν έδειξαν φάουλ-πέναλτυ, ούτε καν κόρνερ!
Ανώριμος και πολύ μέτριος φάνηκε ο διαιτητής Προδρομίδης, για τόσο δύσκολο παιχνίδι. Τα έκανε «μούσκεμα» σε καίριες φάσεις… Βοηθοί: Κάλλης, Γκούβας.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κονόμι, Αργ. Φράγκος, Λύγκος, Μωυσιάδης, Τούντας, Κολάγκι, Κ. Φράγκος (60' Ιορδ. Παπαδόπουλος), Παναγόπουλος (51' Κ. Παπαδόπουλος), Παπαδάς, Κουλοχέρης (85' Μπέκας), Λάπας.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Χρ. Παπαδόπουλος, Πανίδης, Νίκας, Νικ. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Τέρζιεφ (58’ Τσαπανίδης), Μουκάνης, Καλογερόπουλος (46’ Ξενάκης), Σάββας, Πιτσούνης, Εγιουρούμ.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 1–3
Καλό παιχνίδι έγινε στην Παιανία, καίριο και για τις δύο ομάδες λόγω του ότι ο Παμπαιανικός ήθελε να ροκανίσει την μεταξύ τους διαφορά ενώ ο Άρης να πάρει «διπλό» για να παραμείνει δεύτερος με τροχιά ανόδου, στόχο που τελικά πέτυχε.
Ο αγώνας ήταν πολύ καλός ποιοτικά, με παρεμφερή τρόπο ανάπτυξης των ομάδων και ωραίο θέαμα με γρήγορες εναλλαγές. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία και δημιούργησαν την πρώτη φάση στο 13', όταν ο Μινάι μπήκε στην πλάτη αμυντικών και προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Χατζημερκούρη. Όμως η μπάλλα κατέληξε άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 26' σε μια φάση που οι γηπεδούχοι δεν φάνηκε να κινδυνεύουν, ο Παπανίκου (τελευταίος παίκτης) θέλησε ανεπιτυχώς να ντριμπλάρει τον Παπαγεωργίου, ο οποίος του πήρε την μπάλα και με πλασέ σημείωσε το 0-1. Οι παίκτες του Παμπαιανικού σε μεγάλο μέρος του α’ ημιχρόνου φαίνονταν σαν υπνωτισμένοι.
Με την είσοδο των ομάδων στο β' μέρος, το παιχνίδι ισορρόπησε. Όμως στο 58' μετά από άψογη συνεργασία των παικτών της δεξιάς πτέρυγας Σιδερόπουλου και Μήτσιου, ο Άρης διπλασίασε τα τέρματά του με τον Σιδερόπουλο να πλασάρει στην κλειστή γωνία τον Χατζημερκούρη (0-2).
Οι φίλοι των γηπεδούχων θέλησαν να αποχωρήσουν δυσαρεστημένοι από νωρίς, όμως δεν έφυγαν βλέποντας τους παίκτες του Παμπαιανικού να αφυπνίζονται και να προσπαθούν να μειώσουν. Στο 70' ο Κατσικώστας από πλεονεκτική θέση (σημείο πέναλτυ) δεν μπόρεσε με κεφαλιά να σκοράρει. Τα κατάφερε όμως στο 71', όταν ο Κρητικός με μακρινό «στημένο» έκανε σέντρα, οι αμυντικοί έδιωξαν αλλά ο Λαγός με ανάποδο ψαλιδάκι σέρβιρε στον Κατσικώστα, που με το κεφάλι δεν αστόχησε και μείωσε σε 1-2. Οι περισσότεροι πίστεψαν στην ισοφάριση, ο προπονητής των γηπεδούχων Γ. Φαράκος έρριξε στο παιχνίδι ένα ακόμη επιθετικό, κυνηγώντας το καλύτερο! Υπήρξαν ευκαιρίες, με κάποια μακρινά σουτ (Κατσικώστας 77') και μερικά γεμίσματα, αλλά αυτά δεν …έφθασαν. Στο 89' ο Άρης σε αντεπίθεση, επωφελήθηκε από νέο ολέθριο λάθος του Παπανίκου και τον Παπαγεωργίου να «τσιμπάει» την μπάλλα και να «κλειδώνει» το τεράστιο διπλό σε μια δύσκολη έδρα (1-3).
Χωρίς παράπονα η διαιτησία των Αντ. Βλάχου – Πανούτσου, Κυριακόπουλου.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χατζημερκούρης, Κρητικός, Χατζής, Παπανίκου, Λευθεροχωρίτης, Τογιάλλι, Λαγός, Γκόμπλιας, Κατσικώστας, Τσιγάρας (78' Λόκου ), Παρθένης (69' Δάβαρης).
AΡΗΣ Β.: Ούσιος, Σιδερόπουλος, Κωστόπουλος (73’ Τσιαγκάνης), Μπολοβίνος, Διακρούσης, Φώσκολος (86’ λ.τρ. Κριλής), Βεϊζάι, Μήτσιος, Παπαγεωργίου, Παπαδημητρόπουλος, Μινάι.

ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΩΡΩΠΟΣ 2–1
Ο ουραγός Ραμνούς μετά από καλή εμφάνιση νίκησε στο Γραμματικό -στην εκπνοή του αγώνα- τον Ωρωπό με 2-1 και του έκοψε την φόρα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στην βαθμολογία. Οι σημαντικές μεταγραφές της ομάδας του Γραμματικού έπιασαν τόπο και τώρα υπάρχει μεγαλύτερη πίστη στην προσπάθεια σωτηρίας… Ο Ωρωπός έμεινε από το α’ ημίχρονο με 10 παίκτες, από την επιπολαιότητα του Μήτρου, που απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα στο 43’.
Στο διάστημα αυτό (του πρώτου 45λέπτου) το ματς ήταν αμφίρροπο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλύτερο ρυθμό και να προγούνται στο σκορ (30’) με σκόρερον Γκλιάτη, μετά από κτύπημα φάουλ. Πάντως και οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Νικολέα στο 20’.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ραμνούς υπερείχε, κι έφθασε στην ισοφάριση στο 70’ με τον Δημ. Κόλλια (1-1). Ακολούθησε διάστημα μεγάλης πίεσης των γηπεδούχων επί των φιλοξενουμένων και στο 90’ ο Νικολέας πέτυχε το πολύτιμο τέρμα νίκης του Γραμματικού (2-1).
Διαιτητές: Σπίθας – Αχ. Παπαδόπουλος, Γουρνιάς.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Στέφ. Κόλλιας, Κληρονόμος (70’ Χατζηανδρέου), Γρίβας, Χαμάμης, Κοκίνι, Παιδής, Καρλής (50’ Σαμανίδης), Τούντας (60’ Δημ. Κόλλιας), Μήτσης, Νικολέας, Ραπτογιάννης.
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Λάπα, Κανατάς, Γκλιάτης, Βολιώτης, Κατερίνης (80’ Μπραχιμάι), Παπαγεωργίου (90’ Ευφραιμίδης), Μήτρου, Κρομμύδας (56’ Μπάνας), Φιλλής, Αμπάζι.

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 0–1
Όποια ομάδα πετύχαινε γκολ θα κέρδιζε το ματς! Το πέτυχε ο Αχιλλέας και πήρε την νίκη και το τρίποντο. Η Ατλαντίς με αρκετές απουσίες και 3 αναγκαστικές αλλαγές στην διάρκεια του αγώνα, σημείωσε ένα τέρμα στο 63’ με τον Τσαδήμα αλλά ο α’ βοηθός τον υπέδειξε σε θέση οφ-σάιντ και με καθυστερημένο σφύριγμα ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι σκοράρησε στο 72’ με σουτ του Καραπαναγιώτη (0-1).
Το ματς κύλησε με μοιρασμένη την υπεροχή, καθώς ο Αχιλλέας εμφανίσθηκε εμφανώς καλύτερος και με βελτιωμένα στοιχεία, συγκριτικά με την εμφάνιση του α’ γύρου με τον ίδιο αντίπαλο. Σε αντίθεση, η Ατλαντίς ήταν λίγο χειρότερη από την αναμέτρηση του α’ γύρου, που είχε νικήσει στον Κόκκινο Μύλο με 3-1.
Διαιτητές: Καρράς – Δατσέρης, Βασιλάκος.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Πάντος, Παπαπέτρου (73’ λ.τρ. Μπενέκος), Τρικαλίτης, Χαμπέρης, Μπάμης (75’ λ.τρ. Μπρέγκου), Δριλάκης, Τσαδήμας, Τσουράκης (55’ λ.τρ. Μπερέτης), Πανόπουλος, Γκατεντασβίλι.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Τράικος, Αβραμόπουλος, Μπούλιας, Καραπαναγιώτης, Σταματόπουλος, Αγγελόπουλος, Καραγιαννίδης, Καλογήρου, Καρβούνης (86’ Τσαναχτσίδης), Τσάκαλος (90’ Λυμπερόπουλος), Παπαχρήστου (76’ Γκολλόσι).

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ 3–1
Ευχάριστο παιχνίδι, με την ομάδα των Νικητών να μπαίνει δυνατά και να έχει την πρώτη καλή φάση στο 3’ μετά από  εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην περιοχή του Διονύσου, που εξουδετέρωσε την τελευταία στιγμή ο Κώνστας. Στα επόμενα λεπτά ο Διόνυσος είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, αρχικά με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Αλεξανδρόπουλου, το οποίο απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας Κατσής και εν συνεχεία σε τετ-α-τετ ο προωθημένος Ζαχαρόπουλος έστειλε την μπάλλα άουτ!
Οι Νικητές διατήρησαν την υπεροχή, κρατώντας τον Διόνυσο σε παθητικό ρόλο, κι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 35’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Χαρίση, ύστερα από χέρι μέσα στην περιοχή του Ράλλη (0-1). Ο Διόνυσος αντέδρασε άμεσα και στο 42’ ισοφάρισε με δυνατό σουτ του Δρόσου έξω από την μεγάλη περιοχή (1-1).
Το β’ ημίχρονο ήταν μονόλογος του Διονύσου. Αρχικά έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Δρόσο (έκανε εντυπωσιακή διπλή επέμβαση ο Κατσής)!
Όμως, η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 70’ με γκολ του Στεφανίδη (πλασέ από το ύψος του πέναλτυ) και ο Διοόνυσος προηγήθηκε 2-1. Στο 80’ ο Σιδηρόπουλος σημείωσε το 3-1 με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, κλείνοντας το σκορ.
Διαιτητές: Αρ. Γαλάνης – Σπυρόπουλος, Ντόστης.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Κώνστας, Ζαχαρόπουλος, Καρατσίκος, Χρ. Γκέσουρας, Ράλλης, Αλεξανδρόπουλος (75’ Στεφανίδης), Μαρώλιας (55’ Σιδηρόπουλος), Ραυτακόπουλος, Δρόσος (84’ Αγγελόπουλος), Χρυσανθόπουλος.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Κατσής, Τζέγια, Τσουκαλάς (74’ Τσόκος), Στάθ. Αντωνόπουλος, Κορωνιάς, Πανουσόπουλος, Χαρίσης, Καραμάνος, Σωτηρόπουλος (83’ Παν. Αντωνόπουλος), Στούμπος (60’ Λεμονής), Μπλέτα.

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 1–3
Μεγάλης βαθμολογικής και ουσιαστικής σημασίας νίκη σημείωσε η Νίκη Δροσιάς στην Αγία Άννα επί της τοπικής Δόξας με 3-1! Η ανωτερότητα της Νίκης ήταν εμφανής από την αρχή του αγώνα. Η Δόξα μόνο κατά διαστήματα –κυρίως στο β’ ημίχρονο- έδειξε στοιχεία καλής απόδοσης. Εκτός από τα 3 γκολ, η Νίκη είχε και δύο δοκάρια. Στο 9’ ο Πιπέρας με σουτ έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι και ακολούθησαν πολλές χαμένες ευκαιρίες των φιλοξενουμένων αλλά το ημίχρονο έληξε 0-0.
Στο 47’ ο Πιπέρας άνοιξε το σκορ με πλασέ ύστερα από πάσα του Λιβαθινού (0-1). Στο 55’ ο Ασιέγκμπου με ατομική ενέργεια και πλασέ πέτυχε το 0-2.
Η Δόξα αντέδρασε και στο 68’ μείωσε με σουτ (σε κενή εστία) του Στέφου (1-2). Σε τριπλή φάση με πρωταγωνιστή τον Πολύζο, στο 76’, η Νίκη είχε το δεύτερο δοκάρι της και στο 81’ ο νεαρός Βουγίδης, αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα Σιώρα, διαμόεφωσε το τελικό σκορ 1-3.
Τώρα η Νίκη Δροσιάς βλέπει το μέλλον πιο ευοίωνο ενώ η Δόξα Αγ. Άννας συνεχώς βυθίζεται…
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Μήταρης, Κάλλης.
ΔΟΞΑ Α.Α.: Σιώρας, Νερούτσος, Σούλης, Μπίκλης (68’ Ασημακόπουλος), Κούταντζης, Σταυριανουδάκης (77’ Γαβαλάς), Στέφος, Κολονίκης, Γκίνι (58’ Καραγιώργος), Κωτσαδάμ, Βαμβάτσικος.
ΝΙΚΗ: Γκιόκας, Σινοτρακάι, Παναγιωτίδης, Μ. Σκριβάνος (65’ Πολύζος), Κλ. Μπέτσης, Μηλιώτης (79’ Λαγουτάρης), Μούρτης, Λιβαθινός, Πιπέρας (58’ Μιχαλάκης), Βουγίδης, Ασιέγκμπου.

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 0–2
Ο Παθιακάκης ήταν εξαιρετικός και πήρε μεγάλη νίκη στα Καλύβια με 2-0. Οι γηπεδούχοι δεν έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και (με ρεκόρ 4 ήττες και μια ισοπαλία) ψάχνουν ακόμη για την πρώτη τους νίκη μέσα στο 2015!
Το 0-1 σημείωσε με πλασέ ο Σωτηρόπουλος στο 18’ μετά από σέντρα του Μυλωνά. Το 0-2 πέτυχε ο Κώστας Τασιούδης στο 72’ με απ’ ευθείας κτύπημα φάουλ από το κέντρο του γηπέδου (ο Παπαβασιλείου φέρει μεγάλη ευθύνη), με την βοήθεια και του αέρα!
Στο 44’ ο Γιώργος Δέδες και ο Ντρένοβα διαπληκτίσθηκαν και χρεώθηκαν με κίτρινη κάρτα. Παρά την ποινή που δέχθηκαν, συνέχισαν την …κοκορομαχία και τελικά απεβλήθησαν με 2η κίτρινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά. Η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει από τον έλεγχο (και στην εξέδρα), αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων τα πνεύματα ηρέμησαν.
Τα Καλύβια προσπάθησαν στο β’ ημίχρονο να πετύχουν τουλάχιστον ένα τέρμα αλλά ο τερματοφύλακας Σπανός, όποτε (σε 1-2 περιπτώσεις) χρειάσθηκε, ήταν αποτελεσματικός και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Σε αντεπιθέσεις ο Παθιακάκης μπορούσε να αυξήσει την διαφορά.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Β. Τζαφόλιας, Δ. Τζαφόλιας.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Γιώργ. Δέδες, Γιάν. Δέδες (48’ Μάτι), Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Μιλούκα (71’ Καραγιάννης), Θεοφ. Τσομπανάκης, Μασουράκης, Δημ. Οικονομίδης, Γκίνης, Καρελιώτης (60’ Χριστόπουλος).
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Αντεριώτης, Ρακιτζόπουλος, Κ. Τασιούδης, Τσίγκος, Βουρτσάνης, Μοδ. Τασιούδης, Μυλωνάς (59’ Μπάσολι), Σωτηρόπουλος (84’ Κουλούρης), Ντρένοβα, Πετράκης (84’ Γκέος).

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 0–0
Ματς με ένα πρωταγωνιστή την Βουλιαγμένη, αφού ο Αφιδναϊκός «έδωσε» χώρο και περιορίσθηκε στην εξασφάλιση του αποτελέσματος.
Οι γηπεδούχοι έπαιξαν αρκετά καλά, όμως δεν πέτυχαν γκολ κι έμειναν στο 0-0.
Διαιτητές: Πολυδωρόπουλος – Βιτσεντζάτος, Β. Γαλάνης. Η Βουλιαγμένη διαμαρτύρεται ότι η διαιτησία της «έκλεψε» την νίκη, επειδή δεν της δόθηκε πέναλτυ!
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τσουνάκης, Ανδρ. Λιόλιος, Αντάρτης, Τσιρλής, Μανταλώζης, Χατζηνικολάου, Καρδαμίτσης, Κορδάς (12’ λ.τρ. Στ. Λιόλιος, 70’ Μπακάλης), Μαρίου, Χριστόπουλος, Μάστορας (80’ Γαγλίας).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Σάπιος, Άλι, Καραμήτρος, Π. Νικολάου, Κλισί, Ζουβερέλλης, Ν. Γάγγας, Μ. Τσαλίδης, Τσαβδαρίδης (75’ Σκέλλας), Βελτανιώτης (69’ Χ. Κουτσούκος), Ζαχαρόπουλος.

* ΑΝΟΙΞΗ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1-1: Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με δίκαιο αποτέλεσμα. Προηγήθηκε η Άνοιξη στο 30’ με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή του Παπιδάκη και ισοφάρισε η Άρτεμις στο 67’ με σουτ του Σερμαγιά, που εκμεταλλεύθηκε ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα. Διαιτητές: Προδρομίδης – Αχ. Παπαδόπουλος, Δουλγεράκης.
* ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Η συνάντηση Σαρωνικού-Καπανδριτίου ανεβλήθη λόγω του αδόκητου χαμού, το πρωί του Σαββάτου 7/2, σε τροχαίο δυστύχημα του 19χρονου Άρη Μπούκη, πρώην παίκτη του Σαρωνικού και εξαδέλφου σημερινού παίκτη του συλλόγου της Αναβύσσου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money