Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΩΡΩΠΟΣ 2–1



Ο ουραγός Ραμνούς μετά από καλή εμφάνιση νίκησε στο Γραμματικό -στην εκπνοή του αγώνα- τον Ωρωπό με 2-1 και του έκοψε την φόρα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στην βαθμολογία. Οι σημαντικές μεταγραφές της ομάδας του Γραμματικού έπιασαν τόπο και τώρα υπάρχει μεγαλύτερη πίστη στην προσπάθεια σωτηρίας…
Ο Ωρωπός έμεινε από το α’ ημίχρονο με 10 παίκτες, από την επιπολαιότητα του Μήτρου, που απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα στο 43’. Στο διάστημα αυτό (του πρώτου 45λέπτου) το ματς ήταν αμφίρροπο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλύτερο ρυθμό και να προηγούνται στο σκορ (30’) με σκόρερ τον Γκλιάτη, μετά από κτύπημα φάουλ. Πάντως και οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι, σε προσπάθεια του Νικολέα στο 20’.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ραμνούς υπερείχε, κι έφθασε στην ισοφάριση στο 70’ με τον Δημ. Κόλλια (1-1). Ακολούθησε διάστημα μεγάλης πίεσης των γηπεδούχων επί των φιλοξενουμένων και στο 90’ ο Νικολέας πέτυχε το πολύτιμο τέρμα νίκης του Γραμματικού (2-1).
Διαιτητές: Σπίθας – Αχ. Παπαδόπουλος, Γουρνιάς.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Στέφ. Κόλλιας, Κληρονόμος (70’ Χατζηανδρέου), Γρίβας, Χαμάμης, Κοκίνι, Παιδής, Καρλής (50’ Σαμανίδης), Τούντας (60’ Δημ. Κόλλιας), Μήτσης, Νικολέας, Ραπτογιάννης.
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Λάπα, Κανατάς, Γκλιάτης, Βολιώτης, Κατερίνης (80’ Μπραχιμάι), Παπαγεωργίου (90’ Ευφραιμίδης), Μήτρου, Κρομμύδας (56’ Μπάνας), Φιλλής, Αμπάζι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money