Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛΩΝΟΣ 5–0



Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΜ με το ευρύ 5-0 επί του Αστέρα Αυλώνα. Μοιρασμένο ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 19' καθώς ο Κονιαβίτης πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα Ντεραζιζιάν και με κεφαλιά πέτυχε το 1-0, μετά από μεγάλη μπαλλιά του Φέκα στο ύψος του πέναλτυ.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Λώλο, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας, όμως ο Πασαλίδης τον νίκησε στο τετ-α-τετ και κράτησε το προβάδισμα για την ομάδα του. Χωρίς κάποια αξιόλογη προσπάθεια ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο και με την κατοχή να είναι μοιρασμένη.
Στο δεύτερο ημίχρονο τίποτα δεν ήταν ίδιο. Η ομάδα του κ. Βολιώτη μπήκε πολύ πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να σημειώσει το 2-0 στο 55' με τον Γιαννακουδάκη (νίκησε τον τερματοφύλακα με πολύ καλό σουτ από πλάγια θέση, μετά από κάθετη πάσα του Νταλάνι).
Πολύ κοντά στο 3-0 έφτασε η ΑΕΜ, με τον Φέκα να εκμεταλλεύεται την πάσα του Νταλάνι, όμως το σουτ απέκρουσε με τα πόδια ο Ντεραζιζιάν. Πάντως, το 3-0 δεν άργησε… Σε εκτέλεση κόρνερ του Φέκα (69’), ο Νταλάνι έστειλε την μπάλλα με το κεφάλι στο δεύτερο δοκάρι. Εκεί καραδοκούσε ο Κονιαβίτης, ο οποίος με σκαστή κεφαλιά έκανε το 3-0, σημειώνοντας έτσι το 9ο γκολ του στο εφετινό πρωτάθλημα. Το 4-0 έκανε ο νεοεισελθών Καραγιάννης στο 74' με ωραίο πλασέ στην κίνηση μετά από σέντρα του Γιαννακουδάκη. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Νταλάνι στο 83'. Η βαθιά μπαλλιά του Κονιαβίτη στην πλάτη της άμυνας, έβγαλε τον Καραγιάννη στην αντεπίθεση. Ο τερματοφύλακας Ντεραζιζιάν πρόλαβε κι έδιωξε προσωρινά την μπάλλα αλλά έγινε κάτοχος ο Νταλάνι, ο οποίος αφού ντρίμπλαρε τον τερματοφύλακα (ο οποίος προσπάθησε να διορθώσει το λάθος του), σούταρε από 40 μέτρα (!) στέλνοντας την μπάλλα ψηλοκρεμαστά στα δίχτυα!
Καλή ήταν η διαιτησία (Μπερέτας – Σπίθας, Γουρνιάς), αλλά οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν βάσιμα για πέναλτυ σε τζαρτζάρισμα του Κονιαβίτη στον Λώλο, στο πρώτο ημίχρονο.
ΑΕΜ: Πασαλίδης, Κάσσης, Κορμπάκης, Καλαμιώτης, Παπανικολάου (46’ Ρεμούνδος), Αντωνίου (69’ Καραγιάννης), Νάστος, Φέκας, Κονιαβίτης, Νταλάνι, Γιαννακουδάκης (78’ Δάλλας).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛ.: Ντεραζιζιάν, Ζαρόκωστας (73’ Χ. Βλάχος), Παπανικολόπουλος, Α. Βλάχος, Παπαλέξης, Ν. Πελέκης, Γιαννόπουλος (63’ Ραυτόπουλος), Παναγόπουλος, Λιάκος, Συμβουλίδης, Λώλος (60’ Λόης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money