Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2–1



Χωρίς να είναι καλύτερος αγωνιστικά, ο γηπεδούχος Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον αρκετά καλό Νικηφόρο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο α’ ημίχρονο και μετά έκαναν δύο αλλαγές για να ξεκουράσουν παίκτες ενόψει του αγώνα κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης… «Ήταν μια επαγγελματική νίκη», όπως είπε ο Αντ. Καρπούζας.
Τα τέρματα προήλθαν από λάθη του νεαρού τερματοφύλακα Χριστοδουλάκη, που απέκτησε ο Νικηφόρος από τον Βύρωνα. Στο 15’ έχασε τον έλεγχο της μπάλλας και ο προωθημένος Βιδάλης σημείωσε το 1-0 ενώ στο 40’ υπέπεσε σε πέναλτυ επί του Κ. Τσεβά, απεβλήθη, και ο Τσέλια ευστόχησε στην εκτέλεση της ποινής και πέτυχε το 2-0. Στην θέση του αποβληθέντος μπήκε ο Φελέσκουρας (αντί του Ν. Καλούδη).
Στο β’ ημίχρονο οι ομάδες έδειχναν ισοδύναμες και μάλιστα ο Νικηφόρος έπαιζε πιο καλό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα στο 84’ ο Ορούτσι να μειώσει το σκορ με καταπληκτικό σε εκτέλεση γκολ (2-1).
Ο Ολυμπιακός, πάντως, πέρασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος το νικηφόρο σερί του και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Καρπούζας έχει κάθε δικαίωμα να είναι ευτυχής, καθώς η ομάδα στα «χέρια» του έχει 12 νίκες και 2 ισοπαλίες!
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Δ. Τζαφόλιας, Β. Τζαφόλιας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ.: Χανδρινός, Σκόρδας, Σεβδαλής (46' Ιατρού), Βιδάλης, Μουρούτης, Αρκουμάνης (78' Κωττάκης), Τσέλια, Ανδρεαδάκης, Μπαλωμένος, Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς (46' Ζυγούρης).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Χριστοδουλάκης, Ρίζος, Δημητριάδης, Ι. Μπούρας, Τσιριγώτης, Βέλλιος, Νεοφύτου (68' Ορούτσι),  Καλούδης (41' Φελέσκουρας), Δελόλμας, Δούβος, Δ. Μπούρας (76' Ουκόνου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money